1.012.000 Ft helyett 799.900 Ft: 17 napos nagy amerikai körutazás 1 főre a keleti és a nyugati parton, repülőjeggyel, helyi busszal, reggelivel, kirándulásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33275
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

799.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33275

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a keleti és a nyugati part ikonikus városaiba és hódítsd meg a lélegzetelállító Niagara-vízesést!

Időpont

  • 2019. 08. 15.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – New York között közvetlen járattal, Los Angeles – Budapest útvonalon átszállással
  • Közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 15 éjszaka szállást *** szállodák / motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • 15 alkalommal reggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 168.000 Ft (Az indulásig változhat!)
  • Repülőjegy árát New York – San Francisco között menetrendszerinti repülőjárattal: 330 USD
  • ESTA beutazási engedély valamint az ügyintézés díját: 7.300 Ft (Itthon, előre fizetendő!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Hajó- és belépőjegyek árát: kb. 280 USD + kb. 120 CAD
  • Fakultatív programok árát: kb. 490 USD / fő (Grand Canyon repülés, hajókirándulás San Franciscóban, Las Vegas esti városnézés, Universal Studio stb.). Az Universal Studio belépője névre szóló, nem átruházható, kb. 130 USD.
  • Szerviz díjat / borravalót: 85 USD
  • 20-24 fő indulása esetén 49.700 Ft a felár
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 411.000 Ft

Kedvezmény a 3. személynek kétágyas szobában

  • 2-17,99 éves korig: 317.000 Ft
  • 18 éves kor felett: 276.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – New York

Elutazás a délelőtti órákban Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal New Yorkba. Szállás Manhattanban.

2. nap: New York

Reggeli után egész napos városnézés New York Manhattan negyedében: Empire State Building, ENSZ-Székház, Times Square, 5. sugárút, Rockefeller Center, Szt. Patrick székesegyház (a legnagyobb katolikus templom az államokban), a kedvelt Central Park, Strawberry Fields (ahol John Lennont érte utol tragikus végzete). Szabadidő, vásárlási lehetőség. Szállás Manhattanben.

3. nap: New York

A városnézés folytatása Manhattanben: Ground Zero (ahol egykor a World Trade Center tornyai emelkedtek), Wall Street, hajókázás a Szabadság-szobor körül. Délután szabadidő, melynek keretében mindenki egyénileg felkeresheti a Guggenheim Múzeumot, a Metropolitan Múzeumot, a Frick Gyűjteményt vagy felfedezheti a Central Parkot. Szállás Manhattanben.

4. nap: New York – Niagara Falls (kb. 650 km)

Reggeli után utazás az Erie-tó és az Ontario-tó között található Niagara-vízeséshez. A híres természeti képződmény robaja már kilométerekről hallható, nem véletlenül kapta az indián őslakosoktól a „Messze dübörgő” elnevezést. Érkezés után első találkozás ezzel a különleges jelenséggel, amelyet kanadai és amerikai oldalról is megcsodálhatunk. Határátkelés idejétől függően program a kanadai oldalon. Szállás.

5. nap: Niagara – Torontó (kb. 260 km)

Délelőtt megcsodálhatjuk, felfedezhetjük a vízesések különböző arcát. Fakultatív programként hajóval is megközelíthetjük a hatalmas Patkó-vízesést. A Skylon Tower kilátójából páratlan panoráma tárul elénk. Délután kirándulás Torontóba, Kanada pénzügyi és kereskedelmi központjába. Autóbuszos ismerkedés Ontario tartomány központjával: az üzleti negyed fénylő felhőkarcolói, a régi és az új városháza, egyetemi negyed stb. Nem maradhat ki a világ egyik legmagasabb, szabadon álló szerkezete sem a CN Tower. Egy kis szabadidő a belvárosban, vásárlási lehetőség az EATON’S áruházban. Szállás a Niagara kanadai oldalán.

6. nap: Niagara – Hershey – Baltimore (650 km)

Reggeli után visszatérés az USA területére. Utazás Hershey-be, ahova a csokoládégyártás bemutatása és az édességek vásárlása miatt az amerikaiak milliói látogatnak el. Szállás Baltimore környékén.

7. nap: Washington (80 km)

Reggeli után utazás az Egyesült Államok fővárosába. Városnézés Washingtonban: Capitolium (az amerikai főváros hivatalos földrajzi központja, ami a washingtoni élet jelképe is), a Fehér Ház (ezek csak kívülről), a Washington-, Lincoln- és Jefferson emlékművek, az Arlington temetőben a Kennedy sírok stb. Szállás Baltimore környékén.

8. nap: Philadelphia – New York (370 km)

Délelőtt városnéző séta Philadelphiában, az államok első fővárosában: Independence Hall / Függetlenség csarnoka (kívülről) és az amerikai forradalom jelképévé vált harang, a Liberty Bell (szabadság harangja) megtekintése. Továbbutazás a repülőtérre, New Yorkba. Repülés New Yorkból San Franciscóba az esti órákban. Szállás.

9. nap: San Francisco

Egész napos városnézés San Franciscóban: Lombard Street, Coyote Tower, Kínai városrész, Union Square, Golden Gate híd, móló, jó idő esetén a Twin Peaks (Iker csúcsok). Fakultatív hajókirándulás az öbölben, ahonnan az Alcatrazt, a hajdani börtönszigetet is megszemlélhetjük. Szállás San Francisco környékén.

10. nap: Yosemite Nemzeti Park

Látogatás a Yosemite Nemzeti Parkba, a világ egyik legszebb hegyvidékére. Ez a terület a magas sziklafalak, festői völgyek, óriás fenyők és vízesések birodalma. E vadregényes vidék a leglátogatottabb és talán a legszebb, mindközül. Szállás Mammoth Lakes környékén.

11. nap: Death Valley – Las Vegas

Átkelés a nevadai sivatagon a tengerszint alatt 85 méterrel fekvő „Halál-völgyén” keresztül. A világon itt a legmagasabb az átlaghőmérséklet, a legnagyobb értéket (57 oC) 1913-ban mérték. A Badwater (rossz víz), Devil’s Golf Course (az ördög golfpályája), Zabriskie Point ahonnan csodás kilátás nyílik, néhány különleges helyszínre. Szállás Las Vegas-ban.

12. nap: Zion Nemzeti Park – Valley Of Fire

Irány Utah állam legnépszerűbb természeti képződménye, a Zion Nemzeti Park. A vidék gazdag természetvilágáról a folyó menti vad mezők, és a pompás növényzet tanúskodik. Továbbutazás Nevada állam legrégebbi nemzeti parkjába, a Valley Of Fire State Parkba, amely nevét a vörös homokkő alakzatokról kapta. Szállás Las Vegasban.

13. nap: Grand Canyon

A Colorado völgyéhez érkezve a természet egyik legnagyszerűbb alkotása, a Granc Canyon tárul elénk. A folyó vájta kétezer méteres szurdok páratlan élményt nyújt. Fakultatív programként helikopterrel leereszkedhetünk a völgybe és motorcsónakról is megcsodálhatjuk a világhírű kanyont. Vagy a Hualapai indián rezervátum területén épült Skywalk U alakú kilátó üvegpadlóján át, 1.200 m-es magasságból, a meredek sziklafal teljes mélységét érzékelve szemlélhetjük a kivételes tájat. A Colorado folyó híres völgyzáró gátja a Hoover Dam, amelyet az USA 31. elnökéről neveztek el és az 1930-as években mérnöki csodaként ismerték el. Szállás Las Vegasban.

14. nap: Calico Ghost Town – San Diego

Dél-Kalifornia forró sivatagait sajátos, kísérteties szépség jellemzi, csipkés kanyonok, meredek dombok tagolják. Las Vegastól elbúcsúzva, megállunk Calico „szellemvárosánál”, mely a XIX. század második felében virágzó ezüstbányász város volt. A XIX. század végére az ezüst elveszítette értékét, a bányák egymás után bezártak, a város pedig viszonylag rövid idő alatt elnéptelenedett. A látogatással hű képet kapunk az „Újvilág” XIX. századvégi életéről. Továbbutazás az óceán partjára San Diegóba. San Diego Kalifornia második legnagyobb városa. Arculatát mindig a tenger határozta meg. Pompás természetes kikötője vonzotta a spanyolokat és az aranykeresőket. Több mint 110 km hosszú partját nagyszerű strandok, sziklafalak, kis öblök, tengerparti üdülők tagolják. Itt játszódik a XX. század legjobb vígjátékai közé sorolt, „Van, aki forrón szereti…” című film, Marilyn Monroe főszereplésével. A mexikói határ közelében fekvő település több látnivalót kínál: Balboa park, „Gázlámpás negyed”, történelmi városközpont. Szállás.

15. nap: San Diego – Los Angeles

Utazás Los Angeles-be. Érkezés után, fakultatív program: Látványos látogatás az Universal Studios témaparkjában és kalandozás a filmek világában, vagy szabad program. Szállás Los Angelesben.

16. nap: Los Angeles

Városnézés a filmgyártás fővárosában, Los Angelesben, programunk során érintjük Hollywoodot, Beverly Hillst, a híres Rodeo Drive-ot, a divatos boltok főutcáját, teszünk egy sétát a „Hírességek sugárútján”, a Hollywood Boulevardon. Délután hazautazás. Éjszaka a repülőn.

17. nap: Budapest

Átszállást követően érkezés Budapestre, a délutáni órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

17 napos nagy amerikai körutazás 1 főre a keleti és a nyugati parton, repülőjeggyel, helyi busszal, reggelivel, kirándulásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére