100.600 Ft kedvezménnyel: Lubickolj a Vörös-tengerben – egyhetes vakáció Jordániában, a Mövenpick Aqaba*****-ban, félpanzió és repülőjegy

Ajánlat kód: 28630
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

229.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28630

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kék ég, napsütés, luxusszálloda – ne habozz, mindezekkel vár a Vörös-tenger homokos tengerpartja és egyedülálló világa!

Opciók:

8 nap / 7 éj a Mövenpick Aqaba*****-ban félpanzióval, repülőjeggyel, reptéri transzferrel, útlemondási biztosítással, szerviz- és vízumdíjjal egy fő részére

  • 2018.09.15-i indulással: 330.000 Ft helyett 229.400 Ft
  • 2018.09.22-i indulással: 330.000 Ft helyett 229.400 Ft

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • 8 nap / 7 éj szállás a Mövenpick Aqaba*****-ban
  • Félpanzió
  • Repülőjegy
  • Reptéri transzfer a reptér-szálloda-reptér útvonalon
  • Útlemondási biztosítás
  • Szervizdíj
  • Vízumdíj

Az ár nem tartalmazza:

  • Adók és illetékek: kb. 60.450 Ft / fő
  • Egyágyas felár: 127 100 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Az ajánlat az adott időpontokra vonatkozik. Ettől eltérő elképzelés esetén lépj kapcsolatba az utazási irodával a megadott elérhetőségek egyikén, és kérj személyre szabott ajánlatot!
  • Az ár időközben változhat, a végső árkalkuláció az utazási irodával való szerződéskötéskor derül ki. Vásárlás előtt keresd fel a szállodát és egyeztess a részletekről!
  • Az esetleges elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.
  • Korhatár gyermekeknek: 12 év
  • 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak 2 szobában lehetséges

Ősi városok, látványos ókori romok, az ígéret földjére nyíló panoráma és a világ talán legkülönösebb tengere – Jordániában ezernyi látnivaló fogadja az utazót. Az 1946-ban létrejött Jordán állam alig kisebb hazánknál, de mivel területét nagyrészt sivatagok, félsivatagok borítják, ezért lakosainak száma is csupán kb. 5,6 millió. Földrajzi adottságait tekintve 3 részre osztható: a Jordán folyó völgyére, a Szír-Arab tábla fennsíkjára és a határvidéken található sivatagokra.

A szállásról

A Mövenpick Aqaba***** Jordánia egyetlen tengerparti üdülővárosában, Aqaba központjában található, közvetlenül a Vörös-tengernél. Az egyedülálló hotel remekül ötvözi az európai és arabesque építészeti stílusokat. Itt önfeledten élvezheted a barátságos és egyben pazar kényelmet, amelyet csodálatos panoráma koronáz meg a lenyűgöző tenger és a színes hegyek látványával.

A hotel standard szobáinak mindegyike légkondicionált, és televízióval, telefonnal, ingyenes Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel, minibárral, széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. Fürdő (hajszárítóval) is tartozik hozzájuk. Egy részük erkélyes vagy teraszos.

Szolgáltatások:

  • Éttermek, bárok, kávézó, 4 medence, wellness szolgáltatások (szauna, masszázs)
  • Fitneszterem, vízi sport lehetőségek a tengerparton
  • Konferenciaterem, mosoda, gyermekmedence, gyermekklub
  • Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap / 7 éj a Mövenpick Aqaba*****-ban, a Vörös-tengernél, Jordániában. Félpanzióval, repülőjeggyel, reptéri transzferrel, útlemondási biztosítással, szerviz- és vízumdíjjal egy fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontjai: 2018.09.15-22. vagy 2018.09.22-29. - a választott opció szerint, a szabad helyek függvényében

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére