100.000 Ft helyett 79.800 Ft: 3 napos varázslatos történelmi körutazás Erdélyben 2 személy részére  - félpanziós ellátással

Ajánlat kód: 29005
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29005

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nagybánya, Szaplonca, a Moldavita kolostor és további lélegzetelállító történelmi és kulturális emlékek Erdélyben

Időpontok

  • 2018. augusztus 18-20. 100.000 Ft 79.800 Ft
  • 2018. október 20-22. 100.000 Ft 79.800 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Az autóbusz költséget Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen környéki indulással
  • 2 éjszaka szállást panzióban
  • Félpanziós ellátást
  • Idegenvezetés díját

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek
  • Utasbiztosítás
  • BBP biztosítás: 430 Ft/fő/nap

Felárak

  • Budapest és környéki indulás felára: 3.900 Ft/fő (Dunántúli csoportok kérjenek árajánlatot a km többlet miatt!)

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Határátlépés Nyírábránynál. Utazás Nagykároly – Szatmárnémetin keresztül Nagybányára; városnézés: István-torony, Minorita-templom, a Főtér nevezetességei, amennyiben időnk engedi a Nagybányai Művésztelep alkotásainak, vagy az Ásványmúzeum kincseinek megtekintése. Továbbutazva Desze kisközségben a 1717-ben épült fatemplom érdekességeinek, építészeti ritkaságának meglátogatása. Átutazva Máramarosszigeten Szaploncába érkezünk. A messze földön, párját ritkító ún. „vidám” temetőben teszünk látogatást. A temető festett, faragott, rigmusos fejfáiról nevezetes. Majd a Visó folyó völgyében utazva Felsővisóba érkezünk. Itt lesz a vacsoránk és a szállásunk.

2. nap: A kora reggel elfogyasztott reggelink után elutazunk a moldvai kolostorok „festett” világába, hangulatába. Elsőként a Moldavita - kolostort látogatjuk meg, amelyet 1532-ben Petru Rares fejedelem alapított és biztonságos fallal vétetett körül. A Kisboldogasszony tiszteletére felszentelt templombelsejében az alapító fejedelem és családját megörökítő képen kívül a legjelentősebb régi román falfestmények láthatók. Látogatásunk következő úti célja: Sucevita –kolostor. A Movila család költségén építettek, 1581-1601 között. A Sucevita kolostor zöld alapú, külső festményei az egyik legjobb állapotban vannak, nagysága, kidolgozása magával ragadja a szemlélőt. És végül a napot a Voroneti - kolostorral zárjuk. A kolostortemplomát Stefan cel Mare emeltette 1488 nyarán. A nyugati falán található nagy festményének, az Utolsó ítéletnek követően a Kelet Sixtusi Kápolnájaként tartják nyilván. A külső festmények uralkodó színe, a „Voronteti kék”, mely egyedi az egész világon. Visszautazás a szállásra.

3. nap: Reggeli után meglátogatjuk az Iza folyó völgyében található máramarosi fatemplomokat. Az erdélyi faépítészet ragyogó emlékei, különösen a Barcánfalva kolostor együttese, amely páratlan élményt nyújt. Átutazva Nagybányán II Rákóczi Ferenc szerencsétlenül végződő ütközetének helyén; Zsíbón a Wesselényi – kastélyt látogatjuk meg. Szilágysomlyón áthaladva érkezünk a határra, és érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fatemplomok és kolostorok felfedezése Erdélyben, csodás tájak nyár végi vagy őszi kiránduláson, 3 nap/ 2 éjszaka 2 személyre félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére