10 napos körutazás az Egyesült Államok nyugati partján, repülővel, helyi busszal, reggelivel

Ajánlat kód: 33939
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

498.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33939

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lesd meg a sztárokat Los Angelesben, merülj el a kaszinók világában Las Vegasban és hódítsd meg a Grand Canyont!

Időpont

  • 2021. 03. 19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogram
  • Utazás Budapest – Los Angeles /San Francisco – Budapest menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással
  • A körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • Szállás jó középkategóriás szállodák és motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Ellátás: reggeli
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: kb. 168.000 Ft (Az indulásig változhat!)
  • Szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 50 USD
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %
  • ESTA beutazási engedély és ügyintézési díja: 7.500 Ft
  • Belépők 160 USD

Fakultatív programok

  • Grand Canyon helikopterrepülés; hajókirándulás San Franciscóban; esti városnézés Las Vegasban; Universal Studios Los Angelesben stb. kb. 500 USD
  • Az Universal Studio belépője névre szóló, nem átruházható.

Felár

  • Egyágyas felár: 188.800 Ft

Program

1. nap: Budapest – San Francisco
Repülés San Franciscóba, átszállással. Érkezés helyi idő szerint a délutáni órákban, transzfer a San franciscoi szállásunkra.

2. nap: San Francisco
Egész napos városnézés San Franciscóban: Lombard Street, Coit Tower, Kínai városrész, Union Square, Golden Gate híd, Móló, jó idő esetén a Twin Peaks (Iker csúcsok). Fakultatív hajókirándulás az öbölben, ahonnan az Alcatrazt, a hajdani börtönszigetet is megszemlélhetjük. Szállás San Franciscoban.

3. nap: Yosemite Nemzeti Park
Látogatás a Yosemite Nemzeti Parkban, mely a világ egyik legszebb hegyvidéke, a magas sziklafalak, festői völgyek, óriásfenyők és vízesések birodalma. Tavasszal a vízesések, míg ősszel a rozsdaszínbe öltözött táj kápráztatja el a látogatókat. Szállás Fresnoban.

4. nap: Death Valley – Las Vegas
Utazás a Deathy Valley Nemzeti Parkon keresztül, amely a legforróbb, legszárazabb és legmélyebben fekvő sivatag Észak-Amerikában. A világon itt a legmagasabb az átlaghőmérséklet, pl. 1913-ban 57 oC-ot mértek. Itt forgatták a világhírű „Jézus Krisztus Szupersztár” című filmet. A Devil’s Golf Course (az ördög golfpályája), Zabriskie Point kilátópontokról csodás panorámában gyönyörködhetünk. Szállás Las Vegasban.

5. nap: Zion Nemzeti Park
Irány Utah állam legnépszerűbb természeti képződménye, a Zion Nemzeti Park. A vidék gazdag ökoszisztémájáról a folyó menti vad mezők és a pompás növényzet tanúskodnak. Szállás Las Vegasban.

6. nap: Grand Canyon
A Colorado völgyéhez érkezve a természet egyik legnagyszerűbb alkotása, a Grand Canyon tárul elénk. A folyó vájta kétezer méteres szurdok páratlan élményt nyújt. Fakultatív programként helikopterrel leereszkedhetünk a völgybe és motorcsónakról is megcsodálhatjuk a világhírű kanyont. Vagy a Hualapai indián rezervátum területén épült Skywalk U alakú kilátó üvegpadlóján át, 1.200 m-es magasságból, a meredek sziklafal teljes mélységét érzékelve szemlélhetjük a kivételes tájat. A Colorado folyó híres völgyzáró gátja a Hoover Dam, amelyet az USA 31. elnökéről neveztek el és az 1930-as években mérnöki csodaként ismerték el. Szállás Las Vegasban.

7. nap: San Diego
Továbbutazás az óceán partjára San Diegoba. San Diego Kalifornia második legnagyobb városa. Arculatát mindig a tenger határozta meg. Pompás természetes kikötője vonzotta a spanyolokat és az aranykeresőket. Több mint 110 km hosszú partját nagyszerű strandok, sziklafalak, kis öblök, tengerparti üdülők tagolják. Itt játszódik a XX. század legjobb vígjátékai közé sorolt, „Van, aki forrón szereti…” című film, Marilyn Monroe főszereplésével. A mexikói határ közelében fekvő település több látnivalót kínál: Balboa park, „Gázlámpás negyed”, történelmi városközpont. Szállás San Diegoban.

8. nap: San Diego – Los Angeles
Délelőtt fakultatív program keretében belülről is megtekintjük a világ legnagyobb úszó múzeumát, a USS Midway repülőgép-hordozót. A déli órákban utazás Los Angeles-be, forgalom függvényében kitérő Santa Monicaba, séta a tengerparton. Szállás Los Angelesben.

9. nap: Los Angeles
Városnézés a filmgyártás fővárosában, Los Angelesben. Programunk során érintjük Hollywoodot, Beverly Hillst, a híres Rodeo Drive-ot, a divatos boltok főutcáját, teszünk egy sétát a „Hírességek sugárútján”, a Hollywood Boulevard-on. Látványos fakultatív program: látogatás az Universal Studios témaparkjában és kalandozás a filmek világában. Este hazautazás. Éjszaka a repülőn.

10. nap: Budapest
Átszállást követően érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 napos körutazás az Egyesült Államok nyugati partján, repülővel, helyi busszal, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére