Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

10 napos körutazás 1 főre a balti államokban, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Vilnius, Riga, Tallinn, Helsinki

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

178.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
235.500 Ft 24% 56.600 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
Riga, Lettország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Akció kód: 34020

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Látogass el a balti államok fővárosaiba és mesés tájaira egy 10 napos nyári körutazáson!

Időpont

 • 2019. július 18-27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Az autóbuszos utazást
 • A magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetést
 • A 3*-os szállást 9 éjszakára
 • Reggelit

Az ár nem tartalmazza

 • Sztornó biztosítás: 1,8%
 • Belépők kb. 100 EUR/fő, amelyből 60 EUR/fő a Helsinki hajójegy

Feláras lehetőségek

 • Utasbiztosítás: 5.000 Ft/fő (70 éves kor felett pótdíj fizetendő)
 • Egyágyas felár: 41.900 Ft
 • Félpanziós felár: 36.900 Ft

Program

 • Találkozó: Pesten: 04:50 Blaha Lujza tér Corvin áruház előtt, Budán 05:10 Batthyány tér Angelika Kávéház előtt
 • Indulás: Blaha Lujza térről 05:00, Batthyányi térről: 05:20

1. nap: Indulás kora reggel Budapestről, majd folyamatos utazás Szlovákián keresztül. Első állomásunk az egykori Magyar Királyság egyik legjelentősebb bányavárosa Selmecbánya, melynek megcsodáljuk középkori műemlék belvárosát, mely az UNESCO világörökség részét képezi, a Leányvárat, más néven Újvárat és az Óvárat. Következő úticélunk a hajdanán ezüst és aranypénz veréséről európai hírnévre szert tett Körmöcbánya, melynek pénzverdéjét még Károly Róbert alapította. Felfedezzük a városka ódon hangulatú belvárosát. A napunk hátralévő részét utazással töltjük, este elfoglaljuk szállásunkat Lengyelországban, Tarnówban.

2. nap: Reggeli után ismét útra kelünk, hogy folytassuk utazásunkat a Balti államok felé. Nap közben megállunk az egyik legrégebbi lengyel településen. Felkeressük Lublin óvárosát a gótikus várkápolnával Itt találjuk a városfalat is a krakkói kapuval. Megnézzük a Szent János székesegyházat, majd a várhegyen épült, egészen a X. századig visszanyúló lublini kővárat. Este szállás elfoglalása Lomzában.

3. nap: A mai napon már átlépjük Baltikum déli határát. Elsőként Litvániába érkezünk, ahol Siauliai közelében ellátogatunk a híres Keresztek hegyére. A körülbelül 10 méter magas domb egy kora középkori földvár maradványa, amely a litvánok legerősebb nemzeti szimbóluma, mely Szent II. János Pál pápa közbenjárására mára világ katolikus híveinek szent helye lett. Délután már Lettországba jutunk, ahol felkeressük az ország egyik legszebb épületét, melyet a Baltikum Versailles-ának is szoktak nevezni. A Rundale kastély egy gyönyörű barokk kastély, melyet ugyanaz az olasz származású építész Rastrelli tervezett, aki a szentpétervári Téli Palotát is. Este szállás elfoglalása Rigában.

4. nap: Riga Lettország fővárosa, a Baltikum legnagyobb városa, mely fontos kulturális, oktatási, politikai, pénzügyi, kereskedelmi és gazdasági központja a régiónak. Séta a Daugava folyó partján, majd felkeressük a történelmi belvárost, mely az UNESCO világörökség részét képezi, a Dómot és a Szent Péter templomot. Továbbutazva a Rigai-öböl mentén eljutunk Észtországba, ahol sétát teszünk a Rigai-öböl partján. Jó idő esetén fürdési lehetőség a híres észt fürdőhelyen Pärnuban. Este szállás elfoglalása Tallinnban.

5. nap: Egész napos városnézés Észtország fővárosában, Tallinnban. (Történelmi belváros, ami az UNESCO világörökség része, városfal, Kiek in de Kök bástya 1470-ből, mely a városi múzeum kiállítóterme, dóm, Szent Olaf templom, stb.) Este szállás Tallinnban.

6. nap: Reggeli után egésznapos fakultatív hajókirándulás Skandináviába, Finnországba. Városnézés Helsinkiben (halpiac, Szenátus tér, evangélikus templom, ortodox Uszpenszkij katedrális, Nemzeti Színház, olimpiai torony, II. Sándor cár szobra, Finlandia Palota kívülről, Mannerheim marsall lovasszobra, Sibelius emlékmű, stb.) Aki a hajókiránduláson nem vesz részt, annak egész napos szabadidő Tallinnban. Este szállás Tallinban.

7. nap: Reggeli után rövid fürdési lehetőség Pärnu tengerpartjánál, majd megtekintjük a helyi tájmúzeumot. Búcsúzunk Észtországtól majd dél felé vesszük utunkat. Felkeressük Lettország Hanza városát Césist, melynek legnevezetesebb látnivalója a Kardtestvérek rendjének lovagvára. Este szállás Rigában ugyanabban a szállodában, mint odafelé, esti városnézés.

8. nap: Reggeli után folytatjuk utunkat, hátra hagyjuk Lettországot és felfedezzük Litvánia fővárosát Vilniust. Budapest testvérvárosa, katolikus és ortodox érseki székhely, melynek belvárosa az UNESCO világörökség része. Itt található Kelet-Európa egyik legrégebbi egyeteme, melyet Báthory István alapított a XVI. században. Séta a Katedrális téren, harangtorony, Szent Anna templom. Ezután felkutatjuk Litvánia féltve őrzött kincsét, a turisták paradicsomát, ahol öt tó ölelésében pompázik a történelmi kastély. Trakai látványa olyan megkapó, hogy az ember nyomban kedvet kap egy kellemes kiránduláshoz. Este szállás Lomzában, ugyanabban a szállodában, mint odafelé.

9. nap: Reggeli után ismét buszra szállunk, hogy kora délután megérkezhessünk Krakkóba. Megtekintjük a Waweli székesegyházat, mely a lengyel királyok koronázó és nyughelye is egyben. Ezután felkeressük a Mária templomot, ahol egész órakor a hejnal köszönt bennünket a templom tornyából. Maradék zlotyinkat a posztócsarnok épületében költhetjük el a főtéren, ahol a híres lengyel karamellát és vodkát is be tudjuk szerezni. Este szállás Krakkóban.

10. nap: Reggeli után első állomásunk Tarnów , ahol tiszteletünket fejezzük ki Bem József „Bem apó” emléktáblája és sírja előtt. Városnézés a régi hangulatú lábasházakkal tűzdelt hajdani piactéren, ahol kívülről megtekintjük a városházát. Utunk utolsó megállójához érkeztünk. Ószandec magyar zarándokhely, ahol felkeressük a Klarisszák Kolostorát, mely IV. Béla lányának, Szent Kingának nyughelye. Továbbutazás Budapest felé, érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Riga, Lettország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 napos körutazás 1 főre a balti államokban, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Vilnius, Riga, Tallinn, Helsinki

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére