1 napos strandolás az Adriai-tenger partján, Opatiján, buszos utazással

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

25.990 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Ez a kupon teljes áron is megvásárolható, ami tökéletes megoldás, ha ajándékba szeretnéd adni. Igy helyszinen mar nem kell pluszba fizetni erre a szolgaltatasra. Az előleges és a teljes árú vásárlás között a Kosárban tudsz választani.

Strandolj Opatiján és sétálj a mesés riviérán!

Időpontok

  • 2024-07-12: Előleg: 2.600 Ft , 25.990 Ft
  • 2024-08-23: Előleg: 2.600 Ft , 25.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 25.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.600 Ft, a fennmaradó 23.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  • BBP biztosítás: 1.800 Ft/fő (70 éves korig) 3.600 Ft/fő (70 év felett) (kötelezően fizetendő)
  • Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő plusz Áfa: 10 €/fő (buszon fizetendő)

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:
Indulás 23:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Opatijába. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:
Reggel érkezés Opatijába (Abbázia), Horvátország Monte Carlójába. Szabadprogram, strandolási lehetőség. Opatija eredetileg egy kis halászfalu volt. A város felemelkedése a XIX. században indult el, amikor rijekai nemesek költöztek ide. A következő növekedési hullám az osztrák-magyar uralom alatt következett. Ekkor kapta Opatija az Abbázia nevet is. 12 km hosszú, hangulatos strandsétányát, a Lungomarét a XX. század elején építették. A Lungomare a város egyik legnépszerűbb látványossága. Az Adria egyik legszebb sétányának tartják, mert Opatija legpatinásabb épületei helyezkednek el a mentén.

Tengerparti fekvésének köszönhetően számos fürdőzésre alkalmas strandja van. Ezek közül több betonozott strand, de találhatnak sziklás kis öblöket is. A tökéletes strandoláshoz hozzájárul az Opatiját körülvevő babérerdők és a sziklás tengerpart látványa, valamint az éghajlat is kedvező. A vidék klímája lehetővé teszi, hogy reumatikus, illetve szívbetegségben vagy asztmában szenvedők is nyugodtan nyaralhassanak.

Érdemes megtekinteni a Szent Jakab apátságot (erről a szentélyről kapta eredetileg Opatija a nevét), a Villa Angolinát, a Villa melletti Angiolina parkot (ahova távol-keleti, dél-amerikai és ausztrál növénykülönlegességeket ültettek), a már említett 12 km hosszú Lungomare parti sétányt, a Kvarner Hotelt, és a Sirályos nő szobrát. A szobor a tenger felé néz. A lány kezéből éppen most száll fel a sirály. Ez a szobor a tenger szabadságát, végtelenségét szimbolizálja. Indulás haza az esti órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap:
Visszaérkezés a kiindulási helyre a kora hajnali órákban. (Várható visszaérkezés: kb. 02:00)

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

1 napos strandolás az Adriai-tenger partján, Opatiján, buszos utazással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.08.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére