1 napos kirándulás Lednice és Valtice várához Csehországba, busszal, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.400 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Látogass el a romantikus Lednice és Valtice kastélyaihoz!

Opciók

  • 2022. szeptember 10.: Előleg: 1.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  • Belépők (változhat): 600 CZK/fő (Lednice, Valtice kastélybelépők)

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 6:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart. (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Első állomásunk Valtice kastélyokhoz, melyeket szintén csodálatos angolpark övez. Liechtensteinek 17. századi családi rezidenciája, mely többek között borospincéiről, és ízletes borairól nevezetes.

Ezt követően kirándulás Lednicébe, ahol megtekintjük a Lichtenstein hercegek által angol mintára épített kastélyt és a kertjét ismerhetjük meg. A kastély neogótikus csúcsívei és párkányai, a melléképületek, a francia és az angolpark látványa maradandó élményt nyújtanak. Eredetileg ez volt Európa legnagyobb épített természetvédelmi területe. Kirándulásunk során megtekintjük a páratlan szépségű épületegyüttes belsejét, majd az 1834-ből való, gyönyörű öntöttvas vázú üvegházat is. Lehetőségünk lesz hajókázni a gigantikus méretű parkban. Elhajózunk a 60 méter magas minarethez és meg is másszuk azt. A több mint 300 lépcső leküzdése után jutalmunk, hogy gyönyörködhetünk az elénk táruló csodálatos panorámában. Ez a minaret Európa legnagyobb ilyen építménye, amely nem vallási célokból épült. A minarettől visszafelé egyénileg, gyalogosan vagy konflisokon lehet felfedezni a parkot, a mesterségesen épült templom- és várromokat. A kastélykertben vendéglők, presszók, fagylaltozók várják a megfáradt látogatókat, így itt bátran megkóstolhatjuk a helyi morva- és cseh specialitásokat is.

Mindkét kastély felkerült az UNESCO Világörökségi listára. Visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos kirándulás Lednice és Valtice várához Csehországba, busszal, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.10.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére