1 napos kirándulás az ausztriai Semmeringen sok-sok programlehetőséggel, buszos utazással

Ajánlat kód: 35406
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

11.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35406

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Utazz a híres semmeringi vasúttal lélegzetelállító tájakon!

Időpontok

  • 2021.08.14.: , 11.900 Ft
  • 2021.09.11.: , 11.900 Ft
  • 2021.10.09.: , 11.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei (változhat)
    • Vonatjegy: kb. 8 Euro/fő
    • Felvonó jegy: kb. 18 Euro/fő (oda-vissza)
    • Felvonóval fel és óriás ROLLER-rel le: kb. 22 Euro/fő (az ár tartalmazza a sisak bérlését is)
    • Ebédlehetőség: kb. 15 Euro/fő

Program

Indulás Budapestről reggel 6.00 órakor (november 16-i utunk indulási időpontja: 06.30 óra!), a Hősök teréről. Egy határ közeli rövidebb pihenőt követően tovább utazunk Gloggnitz városába, ahol meglátogatjuk a Lindt csokoládégyár mintaboltját. Kóstolás után kedvezményes vásárlásra nyílik lehetőség.

Következő programunk a térség egyik fő attrakciója, a semmeringi vasút, amely Európa első hegyi vasútja volt. A vasúti pálya 41 km hosszú, 16 viaduktja (ebből a legtöbbje kétemeletes), 15 alagútja és 100 íves hídja van. Ennek a történelmi vasútvonalnak egy részén utazunk. A vonat egyik oldalán zord kősziklák emelkednek a magasba, míg a másik oldalon szédítő mélység tátong. A vonat ablakából a tájban lehet gyönyörködni. (A vasútvonalon az elmúlt években szakaszos javításokat végeznek, amennyiban a vonat nem közlekedik, utunkat autóbuszunkkal tesszük meg Gloggnitz-Semmering útvonalon.

Rövid utazást követően érkezünk Semmeringre, a XIX. század császári üdülőközpontjába, amely nem csak pihenőhely volt, hanem már akkoriban is a sport- és élményterület bölcsője. A parkolóból a Magic Mountain Xpress kabinos felvonóval érjük el a csúcsot és felfedezzük az 1340 méter magas Hirschenkogel hegy nyújtotta élményeket. A Hirschenkogel hegy legmagasabb pontja a 30 m magas Millennium kilátó, ahonnan csodaszép kilátás tárul a Semmering – Rax - Schneeberg "varázshegyek" álomvilágára egészen a Bécsi medencéig. A hegy tetején pihenhetünk, sétálhatunk, akinek van kedve, a felvonó helyett gyalog is lesétálhat a hegyről.

A hegyen található étteremben fakultatív ebédre nyílik lehetőség, ahol kipróbálhatnak egy tipikus osztrák menüt.

A délután folyamán bátrabbakra vár az óriás roller pálya. Az óriás rollerrel, védőfelszereléssel és sisakkal (a rollerrel együtt bérelhető) lehet legurulni a völgybe. Páratlan élmény!

Jó idő esetén érdemes elsétálni a Semmeringi Panoráma úton, ahol szintén a festői tájban gyönyörködhetünk.

Utunk Semmeringről Maria Schutz-ba vezet. Az ausztriai Mária-kegyhelyek egyik templomához érkezünk, amely csodálatos környezetben helyezkedik el a Semmering-hegy lábánál és csodatévő forrásáról nevezetes, valamint ízletes fánkjairól, amelyeket mindképpen érdemes megkóstolni! Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés Budapestre késő este.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos kirándulás az ausztriai Semmeringen sok-sok programlehetőséggel, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére