1 napos húsvéti kirándulás Bécsbe, a Schönnbrunni kastélyhoz és az Állatkerthez, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35550
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.290 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35550

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt a Schönnbrunni kastély húsvéti forgatagában és látogasd meg az állatkert cuki lakóit!

Időpont

  • 2020. április 11.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)

Belépők

  • Schönbrunni kastély/ Imperial tour
    • Felnőtt: 16 €/fő
    • Gyerek (6-18 év) 11,50 €/fő
    • Diák (19-25 év) 14,50 €/fő
  • Schönbrunni Állatkert
    • Felnőtt: 20 €/fő
    • Gyerek, Diák (19 éves korig) 10 €/fő
  • Álletkert+ Pálmaház+ Sivatagi Ház: Kombinált jegy
    • Felnőtt: 26 €/fő
    • Gyerek, Diák (19 éves korig) 14,50 €/fő

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő

Program

Indulás reggel 7:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a délelőtti órákban Bécsbe. Először a Schönbrunn-i Kastélyt tekintjük meg, mely egykor a Habsburg császárok nyári rezidenciája volt. A 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhet a látogató I. Ferenc József, és Sisi életének mindennapjaival: Ferenc József lakó- és dolgozószobája: szolid és egyszerű; annál fényűzőbbek a reprezentációs termek és a vendégszobák. A Tükörteremben valaha Mozart zenélt, mint hatéves csodagyerek.

A Schönbrunni kastély előtt rendezik meg az éves húsvéti kirakodó vásárt. A kézműves vásárban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ajándékokat, finomabbnál- finomabb falatokat.

Majd következik a szintén világhírű Schönbrunni Állatkert, mely Ausztria leglátogatottabb kulturális és szabadidős nevezetességei közé tartozik. Az állatkertet 1752-ben alapították (Tervezője Mária Terézia férje, Lotaringiai Ferenc volt.) és így a világ legrégibb, még működő állatkertjének számít.

17 hektár területen valamennyi földrész állatai megtalálhatók. Részben barokk környezetben tekinthetjük meg a nagy pandákat, a koalamedvéket, a hatalmas esőerdő-házat, egy korallszirtet, az afrikai elefántokat, a majomszigetet, egy pelikánkolóniát, összesen több mint 500 állatfajt, amelyek közül számosat csak ritkán láthatunk állatkertben. Az állatkert központjában a 18. századi barokk ékszer, a császár pavilon ma kávézóként és étteremként működik. Teraszáról meg lehet figyelni a nagy pandákat és az Afrika-létesítményt állatait.

További látogatásra ajánlott részek Schönbrunnban

Pálmaház: A saját nemében egyedülálló pálmaház az esőerdők flóráját hozza el. A 113 méter hosszú, 28 méter magas, fém és üveg elemekből álló pálmaház 1881-1882-ben épült Franz Xaver Segenschmid tervei alapján.

Sivatagi ház: A pálmaházzal szemközt helyezkedik el a sivatagi ház épülete, ahol Afrika, Ausztrália, Ázsia és Amerika sivatagos vidékeinek élővilágával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Sövénylabirintus: Ha gondosan végigjárják az utakat, felfedezhetik a tizenkét csillagjegy szimbólumát is. Végül pedig egy magaslatról figyelhetik, hogyan tévelyegnek mások az ösvényeken.

1698 és 1740 között létesült a labirintus. Eredetileg négy különböző részből állt, középen egy, a környezetéből kiemelkedő pavilonnal, ahonnan át lehetett tekinteni a területet. A XIX. században fokozatosan visszanyesték a sövényeket, mígnem 1892-ben az utolsó bokrokat is kiirtották. A történelmi minta legteljesebb figyelembevételével alakították ki 1998 őszére a mai labirintust, amelynek területe 1715 négyzetméter

Érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos húsvéti kirándulás Bécsbe, a Schönnbrunni kastélyhoz és az Állatkerthez, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére