1 napos hegyi kirándulás a híres ausztriai Schneeberg útvonalon, buszos utazással, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.400 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Túrázz a varázslatos Schneeberg útvonalon!

Opciók

 • 2022. július 23.: Előleg: 1.400 Ft
 • 2022. szeptember 24.: Előleg: 1.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Autóbuszos utazás
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
 • BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év felett)
 • Belépők (változhat)
  • Felvonó: 7,5 €/fő
  • Fogaskerekű vasút: 23 €/fő

Felár

 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 04:30-kor Budapest, 11. kerület Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Losenheimbe (871 m) a délelőtti órákban. Innen egy ülőlift segítségével az 1235 méter magas Edelweiss menedékházhoz érkezünk, ahonnan gyalogtúránkat elkezdjük. A Schneeberg híres túraútvonala a Fadensteig, melynek első szakasza egy gyönyörű fenyőerdőn vezet át. Majd elérjük az erdőhatárt, füves, sziklás terepen halad utunk tovább. Egy törmelékes leejtő, és sziklalépcsők után már könnyű rész következik. Nemsokára megérkezünk a legmagasabb pontra, a 2076 méter magas Klosterwappen csúcsra (egyben Alsó-Ausztria legmagasabb pontja is).

Innen tiszta időben fantasztikus kilátás tárul elénk, és ráébredünk, hogy nagyon megérte idáig elkirándulni. Jöhet a szórakozás. Nem messze található, Alsó- Ausztria legmagasabb fekvő menedékháza (2061 m), a Fischer hütte, ahol lehetőség van megkóstolni az eredeti osztrák gőzgombócot, vagy a császármorzsát. A pihenő után, egy lankás út vezet a Damböck menedékházhoz (1810 m), melyet elhagyva a híres Szalamandra fogaskerekű vasút felső állomásához érkezünk. A fogaskerekű vasúttal kb egy órás felejthetetlen utazással érünk Puchbergbe, ahol autóbuszunk várja a csoportot. Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Táv: kb. 11 km, szintkülönbség: 784 m

Túra időtartama: kb. 8 óra (a csoport tempójától függően)

Átlagos állóképességgel teljesíthető.

Az útra javasolt felszerelés: szendvics, víz, esőkabát, kényelmes, vízhatlan túracipő.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a túrán való részvétel csak saját felelősségre történik! Bármely szív-, és mozgásszervi betegségben szenvedők számára nem ajánlott! Visszafordulási lehetőség nincs, mert a kiindulópont nem egyezik az érkezési ponttal.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos hegyi kirándulás a híres ausztriai Schneeberg útvonalon, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.24.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére