1 napos buszos utazás Palócföldre, Kozárdra és Hollókőre

Ajánlat kód: 36719
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

8.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36719

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj a palócok színes világával és Hollókő bájos szépségével!

Időpont

  • 2020. október 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei
    • Kubinyi Múzeum: tárlatvezetéssel kb. 1.700 Ft/fő
    • Nosztalgia Múzeum: kb. 1.000 Ft/fő

Program

Indulás 07.00-kor a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Utunk először a Palóc út egyik állomására, a Cserhát ölelésében található, hagyományait mai napig őrző Kozárd településre vezet. Itt a hely egyik kiválóságával indítjuk a napunkat, hogy szívünket, lelkünket átjárja a méltán híres kozárdi alma pálinka. A település előljárójától pedig sok érdekes információt hallhatunk majd az itt élők történetéről, illetve a tájházat is felkeressük.

Utunk következő állomása Hollókő, Magyarország egyetlen faluja, amelyet természeti környezetével együtt 1987 óta Unesco világörökségi helyszínként tartanak számon. A falucska lakói jellegzetes palóc nyelvjárásuk mellett gazdagon díszített népi öltözetüket is büszkén viselik vasárnaponként és ünnepnapokon.

Az Ófalu 67 védett házát, a település szívében álló fatornyos, zsindelytetős katolikus templomot és számos múzeum épületet látogathatunk végig (ezek némelyike belépőjegyváltást követően lehetséges).

Programunkat követően továbbutazunk Szécsénybe, ahol a Forgách kastélyban található Kubinyi Múzeumot tekintjük meg tárlatvezetéssel. Régészeti, kastély- és vártörténeti ismeretekkel, valamint időszaki kiállításokkal is tarkított programban lesz részünk. A múzeum megtekintése után egy helyi gyűjtő által összeállított kiállítást keresünk fel szintén a város szívében. A Nosztalgia Múzeumba belépve magunk is meglepődünk, hogy a sok-sok eszköz, használati tárgy láttán felelevenednek az emlékek a múlt századból. Igazán érdekes látogatás, amely az emlékeinkre hat. Szécsényben még sétálunk egyet, és akinek kedve van, kipróbálhat egy igazi palóc ételt is fakultatív keretek között.

Palócföldről a kora esti órákban indulunk vissza Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás Palócföldre, Kozárdra és Hollókőre

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére