1 napos buszos utazás Opatijába a csokifesztivál idején, csoportkísérővel, látogatás egy kézműves csokoládéműhelybe

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

2.200 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Csokifesztivál a horvát riviérán, Opatijában!

Időpont

  • 2023. november 11.

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 21.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.200 Ft, a fennmaradó 19.790 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő plusz adók: 8 €/fő (buszon fizetendő)
  • Kézműves gyár belépő: 38 €/fő (tartalmazza: csokikóstolás, kézzel készített praliné személyenként 3 db, ajándék 50g csokoládé személyenként, 1 pohár gyümölcslé helyszíni fogyasztással, szakács sapka, kötény és csokoládé diploma minden résztvevőnek ajándékba)

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás 0:00-kor, (péntekről-szombatra virradóan) (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Opatijába rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

Szombat reggel megérkezünk Opatijába (Abbázia), amelyet eleganciája miatt Horvátország Monte Carlójának is neveznek. Rövid vezetett városnézés során érintjük az Angyali üdvözlet templomot és a Szent Jakab apátságot, majd sétálunk a Villa Angiolina melletti Angiolina parkban, amely távol-keleti, dél-amerikai és ausztrál növénykülönlegességeknek ad otthont. Végül megtekintjük Opatija ikonikus látnivalóját, a Sirályos nő szobrát. A szobor a tenger felé néz, a lány kezéből pedig éppen egy sirály száll fel. Ez a szobor a tenger szabadságát, végtelenségét szimbolizálja.

Opatija eredetileg egy kis halászfalu volt. A város felemelkedése a XIX. században indult el, amikor rijekai nemesek költöztek ide. A következő növekedési hullám az osztrák-magyar uralom alatt következett. Ekkor kapta Opatija az Abbázia nevet is. 12 km hosszú, hangulatos strandsétányát, a Lungomare-sétányt a XX. század elején építették. A tökéletes napunkhoz hozzájárul az Opatiját körülvevő babérerdők és a sziklás tengerpart látványa, valamint a kedvező éghajlat is.

Opatijai utazásunk apropója azonban a Csokoládéfesztivál! Hiszen mit ér a tél csokoládé nélkül? Az édes íz, amely életünk legboldogabb pillanataihoz kötődik, tökéletessé teszi a romantikus téli estéket a gazdagon díszített utcákon, kellemes zenével a háttérben és nagyszerű hangulattal a levegőben. Abbázia és a csokoládé évek óta szorosan összefonódik a Csokoládéfesztiválnak köszönhetően, amely a legnagyobb és legrégebbi horvát rendezvény, amelyet csokinak szenteltek. Napközben ellátogatunk egy kézműves műhelybe, ahol kipróbálhatjuk és megvásárolhatjuk a termékeket, sőt, részt vehetünk a csokoládégyártásban is. Lehetőséget ad kicsiknek és nagyoknak a kreatív önkifejezésre csokoládérajzolással vagy szobrok formázásával, s egyedülálló, stresszoldó élmény pedig az újonnan készített nagy csokoládé szeletek törése és kóstolása.

Hazaindulás este 18 órakor. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a kora hajnali órákban. Várható visszaérkezés vasárnap: kb. 01:00.

Jó utazást kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás Opatijába a csokifesztivál idején, csoportkísérővel, látogatás egy kézműves csokoládéműhelybe

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.11.11.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére