1 napos buszos utazás Csehországba, morvaországi kastélyokhoz, vár Lednice és Valtice mesebeli vára

Ajánlat kód: 35381
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

12.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35381

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg Morvaország mesébe illő kastélyait, Lednice és Valtice híres várát!

Időpontok

  • 2021.08.29.: , 12.900 Ft
  • 2021.09.19.: , 12.900 Ft
  • 2021.10.10.: , 12.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei (változhat)
    • Valtice kastély: kb. 200 CZK/fő
    • Lednice kastély: kb. 250 CZK/fő
    • Hajózás: kb. 150 CZK/fő

Program

Indulás reggel 6 órakor Budapestről. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Szlovákián keresztül Csehország keleti részére, Morvaországba. Uticélunk az UNESCO világörökség részét képező Lednice-Valtice kultúrtájon található két - a Liechtenstein család birtokában lévő - romantikus mesekastély. Csodálatos, több 100 km2 kiterjedésű angolpark veszi körül a két épületet, mely elnyerte az Európa kertje címet. Eredetileg ez volt Európa legnagyobb épített természetvédelmi területe.

Elsőként utunk a Valticei kastélyba vezet, mely, a Liechtensteinek 17. századi családi rezidenciája volt és többek között borospincéiről is nevezetes. A négyszárnyú épület három lépcsőházzal bír, istállók és lovaglótér kapcsolódik hozzá, valamint egy galéria és rokokó színház. Két négyszög alapú tornya a reneszánsz korszak emléke. Gazdagon díszített termek során vezet utunk a várkastély belsejében.

Napunk következő állomása Lednice várkastélya. Évente mintegy félmillióan keresik fel. Kirándulásunk során megtekintjük a páratlan szépségű épületegyüttes belsejét, majd az 1834-ből való, gyönyörű öntöttvas vázú üvegházat is. Lehetőségünk lesz hajókázni a gigantikus méretű parkban. Elhajózunk a 60 méter magas minarethez, és, aki szeretné, meg is mászhatja azt. A több mint 300 lépcső leküzdése után ajándékunk, hogy gyönyörködhetünk az elénk táruló csodálatos panorámában. Ez a minaret Európa legnagyobb ilyen építménye, amely nem vallási célokból épült. A minarettől visszafelé egyénileg, gyalogosan vagy konflisokon lehet felfedezni a parkot, a mesterségesen épült templom- és várromokat. A kastélykertben vendéglők, presszók, fagylaltozók várják a megfáradt utazókat, így itt bátran megkóstolhatjuk a helyi morva és cseh specialitásokat. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás Csehországba, morvaországi kastélyokhoz, vár Lednice és Valtice mesebeli vára

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére