1 napos buszos utazás Bikalra, hogy részese légy a reneszánszi hangulatnak, egész napos ünnepi programokkal

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

960 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Reneszánsz élménybirtok Bikalon!

Időpont:

2020. augusztus. 20

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • az utazást autóbusszal

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.000,-Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)
  • Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő 

A KUPON TELJES ÁRA 7.990 Ft, melyből az Alkuponnak 960 Ft fizetendő, a fennmaradó 7.030 Ft-ot a helyszínen kell kiegyenlíteni.

Program

Találkozás: 6.30 órától a Blaha Lujza téren, a Corvin áruház előtt
Indulás: 7.00 órakor
Visszaérkezés Budapestre: 19-20 óra körül. 

Az Élménybirtok fallal körbevett, a látogatókat 4 robosztus kapun keresztül utcáira engedő óvárosa különleges hely, ahol valósággal megelevenedik a történelem. Az autentikus épületek között kanyargó utcák élmények sorát rejtik. Egymást érik a középkori iparosok műhelyei, melyek szinte mindegyike kipróbálható. A Főbejáraton áthaladva az időutazás a Mesefaluval veszi kezdetét.

Bemutatásra kerül a magyar falu: A reneszánsz korát megelőző és követő időszak népi építészetének a különböző tájegységekre jellemző falusi háztípusaival találkozhat az ide látogató. A fazekas, a kosárfonó és a kovácsmester műhelyét korhű berendezéssel és a történeti eszközeivel együtt mutatják be.

A faluban van állatsimogató, ahol háziállatok élnek, a falusi csárda, ahol vendégeink kipróbálhatják a falusi étkek elkészítésének módját. Itt felelevenednek a korabeli vidéki élet mindennapjai, ami többek közt a méz, lekvár, sajt, vaj, ecet és sok más finomság házi készítésének titkát tárja fel. Ehhez kapcsolódik a vízimalom, mely korabeli lakomáknak biztosít hangulatos helyszínt.

A városi főtér forgatagából a középkori kaszinóba és jósdába is betérhet a látogató. Itt található a korai középkor szellemét felidéző román-stílusú templom és a kolostor kerengője. Az élményteli időutazásról színészek, statiszták, animátorok, kézművesek, oktatók, madarászok, lovasok gondoskodnak a tematikus elrendezésű birtokon.

A nap folyamán felidéződnek a reneszánsz kor tradíciói, eseményei, melynek maguk a látogatók is részesei lehetnek. Részt vehetnek egy vásári forgatagban és a nap végén sok-sok élménnyel gazdagodva távozhatnak a birtokról. Augusztus 20- án egész napos ünnepi programmal készülnek szervezők. A birtok mellett található a Puchner Kastélyszálló, melynek remek fürdőit is igénybe lehet venni a nap során. A francia mintára épült élményfürdőben és a marokkói hangulatú fürdőben medencék, a pezsgőfürdők, gőzfürdő, szauna és infraszauna található

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás Bikalra, hogy részese légy a reneszánszi hangulatnak, egész napos ünnepi programokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.08.18.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • A KUPON TELJES ÁRA 7.990 Ft, melyből az Alkuponnak 960 Ft fizetendő, a fennmaradó 7.030 Ft-ot a helyszínen kell kiegyenlíteni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére