1 napos buszos utazás a szlovákiai Tátrába, szurdoktúra a Szlovák Paradicsomban

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

11.900 Ft

Opciók
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
Ajánlat kód: 35441

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Túrázz a Szlovák Paradicsomban, a Tátra egyik legszebb részén!

Időpontok

  • 2020.05.09.: 11.900 Ft
  • 2020.08.15.: 11.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei
    • Szlovák Tátra belépő: kb. 5 Euro/fő

Program

Indulás 05.00 órakor Budapestről, a Műcsarnok melletti buszparkolóból. Folyamatos utazást követően a délelőtti órákban érkezünk meg a Szlovákia északi részén található Szlovák Paradicsomba. Ezt a napot a Szlovák Paradicsom Nemzeti Parkban töltjük, mégpedig a hegység két legismertebb látnivalója, a Suchá Belá-szurdok és a Tamásfalvi-kilátó bejárásával. Utasaink igényeitől és felkészültségétől függően egy fizikailag könnyebb, de technikailag igényes, majd egy technikailag nem számottevő, de fizikailag talán jobban igénybe vevő túrát kínálunk Önöknek. A Szlovák Paradicsom a turisták számára valódi földi paradicsom, a túra során olyan közelről ismerhetjük meg a természetnek e csodás alkotását, ahogy korábban sohasem.

A túra első szakasza Erdőaljáról (Podlesok) a Suchá Belá-szurdokba vezet. A néhány méter széles szurdokban a patak szebbnél-szebb vízeséseket alkot, melyek mellett vaslétrákon, fémpallókon, láncokba kapaszkodva juthatunk egyre feljebb. A szurdok több apró zúgó mellett öt nagyobb vízesést rejt, amelyeket a túra során testközelből is láthatunk, de legalább ilyen izgalmasak a patak felett vezető doronglétrahidak, melyek mellett a legtöbb esetben nincs kapaszkodási lehetőség, így ez a túra csak kellő lépésbiztonsággal rendelkezőknek ajánlott. A vízeséseket magunk mögött hagyva, a szurdok felső, meredekebb szakaszán elhaladunk egy forrás mellett, majd megérkezünk túránk legmagasabb pontjára, egy kis erdei tisztásra. Itt kicsit kifújjuk magunkat, elfogyasztjuk a magunkkal hozott elemózsiánkat, majd egy kényelmes, a szurdokkal nagyjából párhuzamosan vezető erdei úton visszaereszkedünk Erdőaljára.

Autóbuszunkhoz visszaérkezve azonnal továbbutazunk Csingó településre, délutáni túránk kiindulópontjára. Csingó a nemzeti park keleti részén található, ez a kis turistatelep kiindulópontja a Szlovák Paradicsom jelképének számító Tamásfalvi-kilátóhoz tervezett túrához. Itt mindenki eldöntheti, hogy a délután további részét is túrázással, vagy pedig pihenéssel tölti. Akinek elég volt a Suchá Belá-szurdokban vezető túra, azok a településen lévő vendéglátóhelyen megvárhatják a csoportnak azt a részét, akik a csodás kilátás kedvérét vállalkoznak még egy kis erdei terepen vezető emelkedőre. Velük a Tamásfalvi-kilátóba, indulunk, ahová kb. 1 órás utat követően érkezünk meg. Miután megörökítettük a szabadon emelkedő sziklateraszról a Hernád-áttörésre és a Magas-Tátrára nyíló páratlan kilátást, a Hernád felé leereszkedve jutunk vissza Csingóba. Innen rövid szabad időt követően hazaindulunk, Budapestre várhatóan a késő esti órákban érkezünk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

1 napos buszos utazás a szlovákiai Tátrába, szurdoktúra a Szlovák Paradicsomban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
+36 20 283 8074
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:30
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére