1 napos buszos utazás a kastélyok és várak ölelésébe: Lillafüred, Miskolctapolca, Diósgyőr

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

840 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Kalandozás a kastélyok és várak csúcsaira!

Időpont:

2020. augusztus. 16

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • az utazást autóbusszal

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.000,-Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)
  • Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő 

A KUPON TELJES ÁRA 6.990 Ft, melyből az Alkuponnak 840 Ft fizetendő, a fennmaradó 6.150 Ft-ot a helyszínen kell kiegyenlíteni.

Program

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza téren
Indulás: 6.30 órakor
Visszaérkezés Budapestre: 21 óra körül. 

Első állomásunk Lillafüred, országszerte híres hegyvidéki üdülőközpont a Hámori-tó partján. A hegyoldalon emelték a gyönyörű fekvésű Palotaszállót, amelyet Mátyás-korabeli vadászkastélyok mintájára építettek (az épületet csak kívülről tekintjük meg). Sétára várja a vendégeket a szálló függőkertje, melyből remek kilátás nyílik a környékre. Itt található a Szinva-patak látványos vízesése is, mely Magyarország legnagyobb függőleges esésű mesterséges vízesése húsz méteres magasságával.

Diósgyőr reneszánsz vára királynék jegyajándéka, boszorkányok vesztőhelye volt. A várban a Nagy Lajos királyunk életét bemutató panoptikumot és vármúzeumot keressük fel. Egy középkori vár a történelmi Diósgyőr városában, ami ma Miskolc egyik városrésze. Már a 12. században állhatott itt erődítmény; a mai, gótikus vár a tatárjárás után épült, fénykorát Nagy Lajos uralkodása alatt élte, lovagterme a legnagyobb volt Európában.

Miskolctapolcán a Barlangfürdő nyújt kényeztetést a kirándulás után. A terület igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított Tavas-barlang, melyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklákból. Az Európában egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt. Sokan esküsznek a Barlangfürdő gyógyhatására is, ami elsősorban a kellemes, gyógyító barlangi klímának, valamint a meleg karsztvíznek köszönhető. Élményfürdő a barlangban. Több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a vadvíz vízáramának kellemes masszírozását. Hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit.
Belépő: kb. 4.000,- Ft/fő.

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás a kastélyok és várak ölelésébe: Lillafüred, Miskolctapolca, Diósgyőr

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.08.14.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • A KUPON TELJES ÁRA 6.990 Ft, melyből az Alkuponnak 840 Ft fizetendő, a fennmaradó 6.150 Ft-ot a helyszínen kell kiegyenlíteni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére