1 napos buszos utazás a Dunakanyarba, Visegrádra, Esztergomba és Tatára, borkóstolós ebéddel

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

15.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 36709

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg a Dunakanyar legszebb városait, Visegrádot és Esztergomot, s kalandozz a tatai várban!

Időpont

  • 2020. október 17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • Ebéd borkóstolóval

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 4.000 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 500 Ft

Csatlakozási lehetőség

  • Szeged - Kecskemét - Budapest útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről érdeklődjön!

Program

Korán reggel indulunk Szegedről! Kecskeméti és budapesti utastársakkal Dobogókő, a Pilis, majd a Gerecse meghódítására indulunk! Budapest után a Visegrádi-hegység legmagasabb csúcsának (699 méter) meghódítására indulunk. Autóbuszunkkal szinte a csúcsra érkezve sétálunk a kilátóhoz, ahonnan páratlan őszi kilátásban lehet részünk napfelkeltekor (időjárás függvényében) amikor az őszi táj lélegzetelállító narancsos fényben úszik. A Duna kanyarulatait követve érkezünk a következő megállónk helyszínére, Visegrádra. A Dunapar­ton megpihenve leülünk egy csésze forró kávéra, pogácsára, majd a Duna felett magasodó Fellegvárhoz igyekszünk! Festői panoráma tárul elénk a Duna kanyarulataival, a szemközti Börzsöny lankáival, a Salamon-toronnyal…

Esztergomba érkezünk. Az ókorban Marcus Aurelius is megfordult az itt alapított római településen, sőt Szent István királyunk született és keresztelkedett legfestőibb városunkban. Sétánk során számos érdekességet megtudhatunk egykori királyi városunkról, majd lehetőség függvényében autóbuszunkkal átkelünk a Szlovákiát Magyarországgal összekötő Mária-Valéria hídon is a szomszédos Párkányba, hogy onnan tekintsünk vissza az esztergomi bazilika magabiztos épületére. A hídon visszatérve szemet gyönyörködtető látvány a dombtetőn nyugvó fenséges bazilika látványa.

A Duna és a Gerecse határán utazunk mai ebédünk helyszínére a Gerecse Tájvédelmi Körzetben, szőlőtőkék közelségébe. Ízletes ebédünk mellé bort kóstolunk a tájra jellemző ízvilággal. Jólakottan és ízek harmóniájával a szánkban sétálunk a Tatai-tó partján és vezetéssel tekintjük meg a Tatai várat. Rövid pihenőt követően indulunk útnak Komáromba, ahol vezetéssel tekintjük meg az egykoron nagy védelmi szerepet betöltő Komáromi Erődrendszerhez. Az Erődrendszer megtekintését követően Komárom főterén időzünk, majd autóbuszba szállunk, és élményekkel tele utazunk haza Budapest-Kecskemét-Szeged útvonalon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás a Dunakanyarba, Visegrádra, Esztergomba és Tatára, borkóstolós ebéddel

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
Oldal tetejére