1 napos buszos utazás 1 személy részére Olaszországba, a tengerparti Grado városába – strandolás a tengerben, séta az óvárosban és pizzázás a sétányon

Ajánlat kód: 34218
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

14.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34218

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mártózz meg az olasz Adriában Gradónál, sétálj a hangulatos óvárosban és kóstold meg a híres olasz pasztát vagy pizzát!

Időpont

  • 2019. június 28-30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás Olaszországba, a tengerparti Grado városába

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • BBP biztosítás

Indulás

  • 2019. 06. 28. - péntek éjszaka
  • 22:45 – gyülekező a Népligetnél, az M3 népligeti metrómegállójánál, a Planetárium előtt
  • 23:00 – indulás a Népligetből

Gyermekkedvezmény

  • 13.490 Ft

Programjavaslat

Reggeli kávézás

A buszról a központhoz közel fogunk leszállni, ahonnan mindenki kedvére célba veheti a várost. Javasoljuk, hogy a Mandracchio hajóállomás felé vegyék először az irányt, ahol lehetőség van elfogyasztani a reggeli kávét, s megenni az itt kapható isteni csoki vagy lekváros croissant-t!

Óváros

A kikötőből a delfinek felé vehetjük az irányt! No, nem a lagúnák delfinjei, hanem a tér közepén álló delfinekkel kiépített szökőkút irányába. A zöld növénnyel befuttatott delfinforma nem csak tökéletes fotó célpont, de megmutatja azt is, hogy merre keressük az Óvárost! Ez a zöld növényzettel bevont forma egyébként Grado több pontján is megtalálható, például a város bevezető szakaszán biciklis alakokat formázó növényzetet is láthatunk. Hogy miért épp biciklisek? Ez sem véletlen, hiszen Gradóban a robogók helyett temérdek biciklivel találhatjuk szembe magunkat.

Strand és Lido

Az óvárosi rész szélén húzódik Grado szabad strandja, itt van a könyvtár is, amelynek falán szintén egy szép színes mozaik van. Akinek kedve van, az már itt is becsatlakozhat a Lungomare hosszú sétányába, amelyen a tengerparti látványban gyönyörködve szinte észrevétlenül jutunk át a város Újvárosi részére, a strandokhoz, szállodákhoz és a fizetős strand előtti gondozott parkhoz. Sőt, akár le is lehet táborozni a szabad strandon és megmártózni a tengerben. Aki a fizetős strandon szeretné eltölteni a napot, arra még egy rövidke séta vár a Lungomare-n!

Gasztronómiai élvezetek

A tenger partján mi más lenne az egyik fő választás, ha Olaszországról van szó? Enni egy finom pizzát vagy pasztát, inni hozzá egy hűsítő aperol spritzet, s máris elmondhatjuk, hogy csodásan zártuk az estét Gradóban!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás 1 személy részére Olaszországba, a tengerparti Grado városába – strandolás a tengerben, séta az óvárosban és pizzázás a sétányon

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére