1 napos buszos utazás 1 személy részére a Balaton-felvidékre, ahol lovagok és mesés gyógynövénykertek várnak

Ajánlat kód: 34305
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

6.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34305

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Mátyás király és Kinizsi Pál nyomában, s látogass el egy igazi gyógynövénykertbe is!

Időpont

  • 2019. július 6.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • Az idegenvezetést
  • A szervezés költségét

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 1.8%
  • Utasbiztosítás: 170 Ft/fő

Belépők

  • Kinizsi vár: 1.150 Ft/fő F, 870 Ft/fő D/NY, (tartalmazza a várbelépőt és a helyi vezetést)
  • Fakultatív program (választható): Kinizsi várjáték: 900 Ft/fő F, 600 Ft/fő D/NY
  • Dörgicsei Levendárium: 2.000 Ft/fő (kertlátogatás vezetéssel, kóstolóval, frissítő levendulaszörp, levendulás teasütemény)
  • Zánkai Gyógynövény-völgy: 1.100 Ft/fő (kertvezetéssel, bemutatóval, gyógyteával)

Program

Találkozó Pesten 7 órakor a Blaha Lujza téren, a Corvin áruház előtt, valamint Budán 7:30-kor a Batthyány téren, az Angelika cukrászda előtt.

Különleges utazásra számíthatsz a Balaton-felvidék lankás dombjain július első szombatján. Izgalmas és érzékeinket is elvarázsoló egynapos utazás során betekintést nyerhetünk a lovagi tornák és Mátyás király hírhedt törökverő hadvezérének, Kinizsi Pálnak és vitézeinek kalandjaiba, megismerkedhetünk a gyógynövények világával és sétálhatunk a reformkort idéző Balaton parton!

Napunkat Nagyvázsonyban kezdjük, kombinált belépőnk lehetőséget ad a vár alapos felfedezésére. A Kinizsi várban egy Kinizsi kutató helytörténész nagyszerű vezetésének segítségével kapunk betekintést a vár korabeli életébe. Ezt követően az érdeklődők részt vehetnek egy látványos várjátékon (fakultatív program): itt a program jókedvű ceremóniamestere humoros versben beszéli el a régi korok történetét, miközben korhű ruhába öltözött lovagok harci jeleneteit és bemutatóit kísérhetjük figyelemmel.

Az izgalmas délelőtt után tovább indulunk az Árpád-kori templomromról és levendulatermesztésről ismert Dörgicsére. A Levendula Majorban helyi szakvezetéssel csodálhatjuk meg a virágzó levendulás kertet, beavatást nyerhetünk az ősi gyógynövény feldolgozásának titkaiba, és megkóstolhatjuk a belőle készülő frissítő levendulaszörpöt. A Levendáriumból Dörgicse két közeli Árpád kori templomromjához is elsétálunk, ahonnan festői szépségű kilátás nyílik a Balatonra és a környező vidékre.

Kora délután Zánkára utazunk, ahol a programon részvevőknek különleges alkalma nyílik arra, hogy nagy tudású füves emberektől kaphassanak ismertetőt a magyar vidékek gyógynövényeiről és a testi-lelki egészséget célzó holisztikus gyógyászatról. A Gyógynövény-völgy egy igazi öko-centrum, ahol 7000 négyzetméteren 500 gyógynövény kapott helyet. Itt nemcsak a növényeket csodálhatjuk, szagolhatjuk és ízlelhetjük meg; a manufaktúrában és a szaporító kertben magunk is elkészíthetjük majd saját gyógynövényes termékeinket.

A Balaton-felvidéki kertekben tett látogatás alkalmával egy olyan arcát ismerhetjük meg az itteni autentikus életnek, amelynek a természetközeliség szerves résztét alkotja, a természet kincseit tiszteletben tartó és a természettel együttműködő ember életformáját mutatja be. A levendulás és a gyógynövények illatát magunka szívva a délután utolsó óráit Balatonfüreden töltjük. Itt szabadidő keretében mindenki a maga kedve szerint sétálhat a Jókai és Blaha Lujza korát idéző hangulatos belvárosban, a virágos Tagore sétányon, vacsorázhat, betérhet egy neves cukrászdába, vagy egy pohár helyi bor mellett gyönyörködhet a Balaton ezer árnyalatban játszó színében és a Tihanyi Apátság sziluettjében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás 1 személy részére a Balaton-felvidékre, ahol lovagok és mesés gyógynövénykertek várnak

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére