1 napos buszos kirándulás Bécsbe választható programmal – Sisi kiállítás, Tenger Háza, Práter

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Válassz egy izgalmas programot Bécsben ízlésed szerint!

Opciók

  • 2022. május 1.: Előleg: 1.000 Ft
  • 2022. július 2.: Előleg: 1.000 Ft
  • 2022. augusztus 20.: Előleg: 1.000 Ft
  • 2022. szeptember 17.: Előleg: 1.000 Ft
  • 2022. október 22.: Előleg: 1.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 9.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó 8.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  • Belépők

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 7:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról. (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Bécsbe a délelőtti órákban, ahol először megkezdjük városnéző sétánkat: Mária Terézia tér, Várkert, Operaház, Kärtner Strasse, Kapucinus templom, Stephansdom, Graben, Várnegyed, Városháza…

Választható programok

Délután/Hofburg: Sisi Kiállítás, Császári Ezüst-, és Porcelán Kiállítás:

Meglátogatjuk Hofburgba a Sisi Múzeumot. A Hofburg több mint 600 éven át a Habsburg-dinasztia rezidenciájaként működött. A berendezett szobák Ferenc József és Erzsébet császárné életének korát idézik. A lakosztályok mellett kiemelt szerepet kap a Sisi Múzeum, amelyben Erzsébet személyes használati tárgyai mellett azt is láthatjuk, hogyan lázadt az udvari szertartási rend ellen, miként menekült a szépség kultuszába és miért volt annyira fontos számara, hogy olyannyira karcsú maradjon. A császári háztartás egykori kincsei ma az ezüstgyűjteményben csodálhatók meg. Az értékes üveg-, ezüst- és porcelántárgyak mellett az udvari konyhában használatos, a sütéshez es a főzéshez szükséges kellékeket is megnézhetjük.

Délután/Tenger Háza:

Felkeressük Bécs belvárosában, a Mariahilferstraße szomszédságában található Tengerek Házát. A Trópusi házban és a Krokiparkban szabadon repülő madarak, szaladgáló majmok, krokodilok és további, a biotóphoz tartozó állatokkal találkozhatunk. A terrárium részlegben mérges, valamint óriáskígyók, hüllők, levélvágó hangyák és madárpókok kaptak szállást. A "Hullámtörő szikla" elnevezésű élményakvárium lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy az akvárium padlójába épített "búvársisakokon" keresztül testközelből tapasztalják meg a trópusi halak világát. Egy mesterséges cseppkőbarlang grottában több mint 100 éjszakai állatot és barlanglakót figyelhetünk meg: mérges óriás ezerlábúakat, ostorlábúakat, harci tücsköket, szem nélküli barlangi halakat, és az UV-fényben kísértetiesen világító skorpiókat.

Délelőtt/Práter (belváros nélkül):

Ajánlott programok szabadidőben: Itt található Bécs egyik érdekessége, Madame Tussaud's panoptikuma, ahol 65 viaszfigura várja a látogatókat. Ferenc József császár és az ő Sisije, Wolfgang Amadeus Mozart, Falco, Mária Terézia vagy Gustav Klimt csak néhány az osztrák hírességek és történelmi személyiségek közül, akikkel a 2000 négyzetméteres (három emeletre osztott) kiállítási területen találkozhatunk. A különleges kialakítású interaktív kulisszák között intelligencia tesztet oldhatunk meg Albert Einstein ellen, Johann Strauss-szal vezényelhetjük a Kék Duna keringőt, vagy megpróbálhatjuk legyőzni Hans Krankl focilegendát tizenegyes rúgásban. A nemzetközi hírességek közül is számos jelen van: Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson "képviselik" a showbizniszt. Mahatma Gandhi vagy Nelson Mandela pedig a világpolitikát. Madame Tussauds viaszfigurái több mint 150 éve nyűgözik le a nézőket. Egy figura elkészítése 3-6 hónapot vesz igénybe. Több mint 500 pontos testmérés és mintegy 200 fotó szükséges ahhoz, hogy a részlethű módon bemutathassák egy személy legapróbb jellegzetességeit is. Összesen 800 munkaórán át készítik a kereken 200 000 eurót érő viaszfigurákat.

Akik a város látképében szeretnének gyönyörködni, azoknak ajánljuk a híres Óriáskerék kipróbálását, mely 64,75 méter magasba viszi fel a látogatókat. Az 1879-ben épült remekmű kiállta az idő próbáját…

Ebédszünetben a hangulatos kerthelyiségek, éttermek nyújtanak felüdülést remek ételeikkel, ízletes söreikkel. Így az étlapról nem hiányozhat sem a klasszikus bécsi szelet, sem pedig a nagy fantáziával elkészített gőzgombóc. A helyi ételeket kreatívan és egy jókora adag bécsi kedélyességgel teszik a tányérra.

Ezt követően szabadprogram, majd visszaindulás 17.00-18.00 óra körül Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos kirándulás Bécsbe választható programmal – Sisi kiállítás, Tenger Háza, Práter

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.10.22.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére