1 napos adventi buszos utazás Zágrábba és a grabovnicai karácsonyi faluba, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.800 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az adventi köntösbe bújt Zágrábot és a mesés grabovnicai karácsonyi falut!

Időpontok

  • 2022. december 10.: Előleg: 1.800 Ft
  • 2022. december 17.: Előleg: 1.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 17.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.800 Ft, a fennmaradó 16.190 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig), 1.100 Ft/fő (70 év felett)
  • Regisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  • Grabovnicai karácsonyi falu belépő: 40 kuna/fő
  • Zágrábi sikló: Kb.: 5 kuna/fő
  • Horvátországban a turistabuszok után fizetendő plusz Áfa: 50 kuna/fő (autóbuszon kötelezően fizetendő)
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 5:00-kor Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék!). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel.

Érkezés Zágrábba. Felfedezzük Zágráb történelmi városrészét: Felsőváros, Alsóváros és a Káptalandomb - mely a zágrábi érsekség központja - legfőbb látnivalója a Zágrábi Katedrális. Alapítását I. László magyar királynak köszönheti. Itt található a Habsburgellenes összeesküvés miatt 1671-ben lefejezett Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc, valamint az 1848-as időkből ismert Jelasic bán síremléke is.

Városnézés után szabadidő Zágráb adventi forgatagában, majd a délutáni órákban tovább utunkat Grabovnicába veszük. Minden karácsonyi mese romantikus és tanulságos, különösképpen, ha ön a Szalai család vendége Grabovnicában. A Szalai család ugyanis a karácsonyi ünnepekre egy különleges csemegével készül mindazok számára, akik kedvelik az igazi ünnepi hangulatot. Ilyenkor az udvarukat több százezer tarka izzóval díszítik fel, melyek káprázatos fényhatással és idilli hangulattal hatnak minden látogatóra.

A karácsonyi istállóban feldíszített jászlat rendeznek be, amely a tarka karácsonyi díszekkel kivilágított udvarral együtt azt az érzést kelti, mintha egy mély álomból felébredvén egy mesevilágban találnánk magunkat, a valódi horvát karácsonyi mese világában. Mesevilági színes fényekkel várnak minket, hogy felébressze a gyermeki énünket, és egy teljesen új karácsonyi élményt nyújtson akár 5 millió fény révén, amelyek díszítik a Salaji birtokot. A régi malom erőteljes kerekével a Grabovnica folyó vízesésének hangja, 2000 fa, tó, híd és ösvény, amelyeket mind kézzel készített díszek díszítenek.

Visszaindulás 18 órakor, érkezés az éjszakai órákban Budapestre.

A birtokon a látogatók részére ajándékboltot, büfét és nyilvános mosdókat biztosítanak.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos adventi buszos utazás Zágrábba és a grabovnicai karácsonyi faluba, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.17.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére