1 napos adventi buszos utazás Johannesbachklammba és a Seegrotte tavas barlangba, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.500 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Látogass el Európa egyik legkülönlegesebb adventi vásárára, egy igazi szurdokvölgybe!

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 14.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 13.490 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 1 napos adventi buszos utazás Johannesbachklammba és a Seegrotte tavas barlangba, idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj: 8 €/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • Seegrotte tavas barlang belépő kb.: 18 €/fő/felnőtt, 15 €/fő/gyerek (helyszínen fizetendő)
  • Egyéb belépők hozzávetőleges ára: kb. 5 €/fő (helyszínen fizetendő)

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 7:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Seegrotte tavas barlanghoz. A Seegrotte, Európa legnagyobb földalatti tava közelebb van, mint gondolnánk! Bécstől mindössze 17 km-re fekszik az a barlangrendszer, amely lenyűgöző élménnyel ajándékozza meg az odalátogatókat. A sejtelmes földalatti világban megismerkedhetünk a hosszú éveken át itt zajlott munkával; találunk múzeumot, kápolnát, sőt a világ egyik legelső vadászrepülőgépének makettjét is láthatjuk itt, amelyet a barlangban építettek a második világháború ideje alatt.

A Seegrotte taván motorcsónak segítségével kalauzolják el az érdeklődőket, amely nemcsak rendkívül izgalmas, hanem páratlanul gyönyörű látványt is nyújt. Közelsége miatt óriási az érdeklődés a magyar utazók körében, évente számtalan csoport fordul meg itt. Egyedülálló és felejthetetlen kalandokban lesz része mindenkinek, aki ellátogat a föld alá!

A Seegrotte felfedezése után tovább utazunk Würflachba, ahol az egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb adventi vásárt látogatjuk meg Johannesbachklamm szurdokvölgyében. Az adventi időszakban mindössze egy hétvégén rendezik meg a hagyományos ünnepi vásárt az alig 1500 főt számláló kis alsó-ausztriai faluban.

A falu fő látványossága egy sziklás szurdok, a Johannesbachklamm (Grünbachi-katlan), amit korlátokkal és hidakkal tettek járhatóvá. A szurdok 6 km hosszú és 15 perc sétával érhető el a faluból. Az út végig a patak medrét követi, hol az egyik, hol a patak másik oldalán, sok helyen lépcsők és sziklába erősített függő fajárdák vezetnek.

1994 óta az erdő szélén, romantikus természeti környezetben a szurdokban rendezik meg a vásárt, amelynek legnagyobb attrakciója a legnagyobb díszített karácsonyfa Ausztriában. Díszei nagyméretű gyöngyök, cukorkák, gyertyák, a fa alatt pedig egy nagyméretű asztal található teli ajándékokkal. A rendezvényt hangulatvilágítás teszi színesebbé betlehemi jászollal.

Az idelátogatók kényeztetéséről mintegy 40 kiállítóhely gondoskodik, amelyeknél meleg italok, ételek, sütemények, ajándékok kóstolhatók és vásárolhatók. Találunk egy fapajtát is, ahol kézművesek (esztergályos, kovács, üvegfúvó) mutatják be mesterségüket.

Szurdoklátogatásunk után hazaindulás, visszaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos adventi buszos utazás Johannesbachklammba és a Seegrotte tavas barlangba, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.12.10.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére