1 napos adventi buszos utazás a Schloss Hof kastélyba és Pozsonyba

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.400 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Látogass el a hangulatos adventi vásárba, a Schloss Hofba!

Időpontok

  • 2023. december 9.: Előleg: 1.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 1 napos adventi buszos utazás a Schloss Hof kastélyba és Pozsonyba

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj és a Pozsonyi helyi idegenvezető díja: 8 €/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • Várható belépődíj Schlosshof kastély: Kastélybelépő, adventi vásár, idegenvezetés, puncs és bögre Felnőtt: 26 €/fő, Gyerek: 20 €/fő

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 07:00-kor kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Schloss Hof kastélyhoz, ahová a délelőtti órákban érkezünk meg.

A Schloss Hofban idegenvezetőnkkel felfedezzük a kastély gyönyörű termeit, majd a csoport minden tagja kap egy egyedi karácsonyi bögrét, benne a híres punccsal (a gyerekek alkoholmentes italt kapnak!). Ezt követően szabadprogram az adventi vásáron.

Schloss Hof Bécstől 50 km-re található. A kastélyt reprezentatív vidéki és vadászkastélyként építették Savoyai Jenő herceg számára. Főúri lakrészeivel, művészi teraszos kertjével és idilli gazdasági épületeivel Ausztria legszebb barokk épületegyütteseihez tartozik. A 2005-ös részletes restaurálási munkálatok után Ausztria legnagyobb vidéki kastélylétesítménye visszanyerte régi csillogását, s újra pompás ünnepségeknek ad helyet.

Idén először mind a négy adventi hétvégén több mint 80 kiállító csalogatja az érdeklődőket a pompás kastélyba és a hangulatos birtokra egy tartalmas sétára. Kisállat-simogató, egy élő jászol és egy barkácsműhely teszi a gyerekeknek is teljessé ezt a felejthetetlen élményt. Hatalmas adventi koszorú, csillagos égbolt és csillogó hópelyhek szó szerint új megvilágításba helyezik a bájos belső udvarokat és az egész Schloss Hof területét, s valósággal árasztják magukból a karácsonyi hangulatot. És hogy ne maradjon le egyetlen standról vagy programelemről sem ezen a hatalmas területen, őrangyalok mutatják az utat!

A kastélylátogatás után sétálunk a Duna-parton, megtekintjük kívülről a Szlovák Nemzeti Múzeumot, a Szlovák Nemzeti Galériát, a Komensky Egyetemet, a Kék templomot, a Nemzeti Színházat, a Vigadó városközpontban a Szent Márton székesegyházat, az Óváros házát (Városi múzeum), a Prímáspalotát (Tükörterem és Galéria), a Jó Pásztor házát (Óratörténeti kiállítás), a Ferences templom és rendházat, a Szentháromság templomot, a Mihály kaput és a Várat. A városnézést követően szabadprogram a mesés adventi vásárban.

Visszaindulás 17-18 óra között, érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos adventi buszos utazás a Schloss Hof kastélyba és Pozsonyba

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.12.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére