90 perces Shiatsu kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.770 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 30% 3.010 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Kerülj harmóniába önmagaddal és testeddel japán Shiatsu kezelés segítségével!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 6.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó 5.220 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 90 perces Shiatsu kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban
  • Csak a Black Friday idején vásárolt kuponnal:
    • 15 perces levendulás, paraffinos kézápolás
    • 15 perces akupresszúrás gépi talpmasszázs

A japán shiatsu a shi, azaz ujj, és az atsu szóbol áll, ami nyomást jelent. Vagyis a shiatsu elnevezés az ujjnyomást fedi. Nem tekinthető a hagyományos értelemben vett masszázsnak, inkább egy energiakezelésnek, ami az életerő harmonizálására irányul.

Alapelve, hogy a testben a Csí energia áramlása áll az emberi működés hátterében. A testünket behálózó csatornarendszer, úgymond meridián rendszer érintésén alapul a shiatsu ujjnyomásos technika.

Itt az összes többi masszázstól és kezeléstől eltérően semmilyen vivőanyagot nem használnak, csak a kezet, és végig ruhában történik a kezelés. A Shiatsu nem csak manuális tehnika, itt is fontos, csakúgy, mint a Lomi Lomi masszázsnál (és valamennyi kezelés esetében alapvető), hogy a masszőr harmonikus állapotban kezeljen, mert ekkor tudja legjobban figyelmét a légzésedre és a tested jelzéseire fókuszáltan irányítani, másrészt az empatikus hozzáállás is szükséges a shiatsut adó részéről. Kézen keresztül a feszültség is könnyen átmegy a vendégbe, így a kívánt hatást, amit a shiatsu adni képes, nem lehet elérni.

A shiatsunak is megvan a maga technikája, de egy jó shiatsu kezelőt a vendég testének jelzései vezetik, ehhez pedig a koncentrált figyelem és harmonikus állapot elengedhetetlen a kezelő részéről.

A shiatsu kezelés hatására jobb közérzet, harmónikus lelkiállapot érhető el. Erősödhet a testtudatosság és a szervezet energetikai rendszere is kiegyenlítődik.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

90 perces Shiatsu kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére