Zsírrobbantó csomag a Face & Body Kontúr szalonban, ultrahangos zsírbontás, thermolézer kezelés és nyirokmasszázs 6 alkalommal

Kontúr Alakformáló Központ
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

24.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 50% 25.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 20 Alkupon eladva

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443

Vélemények

U. Helga

A luxus kezelések is elérhető áron vannak.

I. Diána

Bejelentkezéskor volt némi félreélrtés a megvásárolt kuponnal kapcsolatban, de végül megoldották a helyzetet, a kezelés pedig rendben volt.

J. Olga

Rengeteg alakformáló gépük van, és segítenek a választásban is!

Akció Leírása

Szabadulj meg a felesleges kilóktól ultrahangos zsírbontással, thermolézeres kezeléssel és nyirokmasszázzsal!

Az ár tartalmazza

  • 6 alkalom ultrahangos kezelés
  • 6 alkalom Thermolézer kezelés
  • 6 alkalom nyirokmasszázs

Az ultrahangos fogyasztó kezelés az esztétikai kezelések egyik legújabb és leghatékonyabb vívmánya, amely nem igényel fizikai beavatkozást. A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírszöveteiben mikrobuborékokat hoznak létre, amelyek összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, ennek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsírsejtek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távozik a szervezetből.

A thermolézeres zsírbontás a felesleges zsírtartalékok közvetlen megcélzásával és a test természetes folyamatainak stimulálásával éri el eredményét. A Thermolézeres technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. Más fájdalmas kezelésekkel szemben a thermolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer a bőrön át hatol be a zsírrétegekig és stimulálása hatására a zsírsejtek membránjai áteresztővé válnak, ennek köszönhetően víz, a szabad zsírsavak és a glicerol szabadon tud távozni a zsírsejtekből, amelyek mérete látványosan csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik.

A kezeléscsomag záró eleme a nyirokmasszázs, amely kiegészítésként felpörgeti a szervezetedben zajló anyagcsere-folyamatokat, így a zsír is gyorsabban bomlik le, s a zsírsejtek, méreganyagok elszállítása is hatékonyabban zajlik.

Face & Body Kontúr

A Face & Body Kontúr szalon jól megközelíthető helyen, a VII. kerületben, a Blaha Lujza tér közelében várja a szépülni vágyó vendégeit. Változatos kozmetikai kezelések a legmodernebb technológiákkal, valamint célzott zsírbontó eljárások széles skálája a fogyni vágyóknak, vagyis a Face & Body Kontúr barátságos szalonjában mindenki megtalálja a számára ideális kezelést!

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Zsírrobbantó csomag a Face & Body Kontúr szalonban, ultrahangos zsírbontás, thermolézer kezelés és nyirokmasszázs 6 alkalommal

Fontos

Beváltható: 2019.07.27.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 716 5443 • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére