Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Volt – nincs allergia! Szüntesd meg a kellemetlen tüneteket! Magneter allergia kezelés + lézeres fülakupunktúra a Gyógyerő Központban 6.000 Ft helyett 2.500 Ft

Magneter allergia kezelés + lézeres fülakupunktúra a Gyógyerő Központban
Gyógyerő
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.500 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 58% 3.500 Ft
Gyógyerő
1055 Bp. Balaton utca 25.
06 (30) 9673-447
www.gyogyero.hu/

Akció Leírása

Volt – nincs allergia! Szüntesd meg a kellemetlen tüneteket! Magneter allergia kezelés + lézeres fülakupunktúra a Gyógyerő Központban!

Itt a száraz jó idő aminek mindenki örül! Mindenki? Az allergiával küszködök ilyenkor ezt joggal kérik ki maguknak! Ha nincsenek ilyen tüneteid bizony örülj neki! Ha vannak akkor most van egy ajánlatunk, hogy Te is felhőtlenül élvezd a kánikulát!

Két kezelés a hatékony tünetmentesítésért!

A Magneter mágneses impulzus frekvenciás készülék. Teljes mértékben magyar fejlesztés, melyet egy mérnökökből és orvosokból álló kutatócsoport fejlesztett ki.
 Felfedezték, hogy a betegségeket keltő organizmusok sebezhetőek egy speciális frekvencia- besugárzással, ami más élő közegre nincs hatással.A kezelés hatására a sejtekben biológiai változások mennek végbe és ez jótékonyan hat számos egészségügyi problémára. A Magneter kezelés alapelve, - a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása, serkentése , a normális működés elősegítése, harmonizálása.

A kezeléseknek nincsenek kellemetlen mellékhatásai!


Magnetoterápia hatására elmúlnak az allergiás tűnetek. Több éves pozitív kórházi tapasztalatok és dokumentált teszteredmények alapján a Magneter készülék, orvostechnikai eszköz minősítést kapott. Napjainkban már több hazai kórházban is alkalmazzák, kiemelkedően jó eredményei miatt!

Két irányból támadunk az allergia ellen!

A fülakupunktúrás kezelés a fülkagyló meghatározott pontjainak (NADA prokoll szerint) tűszúrással történő kezelését jelenti. A lézeres kezelés során a pontokat speciálisan erre a célra kifejlesztett készülékkel stimulálják. Nincs semmi fájdalomérzet vagy kényelmetlenség a tűk látványától. Egyszerűen csak elmulasztja az allergiás tűneteket.

Mellékhatások nélkül célirányosan segít önmagában, de a nyugati orvoslás és terápiák tökéletes kiegészítője lehet. Összességében elmondható, hogy a fülakupunktúra az egész szervezetre kiegyensúlyozó hatással van. Testre és lélekre egyaránt. Nem csak testi szinten, hanem a pszichés gyógyulásban is segít.

Gyógyerő
1055 Bp. Balaton utca 25.
06 (30) 9673-447

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Allergia tünetmentesítő kezelések a Gyógyerő Központban. Magneter kezelés és lézeres fülakupunktúra. A kezeléseknek semmilyen mellékhatása nincs

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.07.07. – 2012.09.07.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Egy fő egy kupont vásárolhat, kettőt ajándékozhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére