Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Viszlát kellemetlen foltok! Öregségfolt eltüntetés E-light - IPL és rádiófrekvencia - kettős hatással a Kontúr Alakformáló Központban most 34.000 Ft helyett 5.490 Ft-ért

Öregségfolt eltüntetés E-light -  IPL és rádiófrekvencia
Kontúr Alakformáló Központ
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

5.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
34.000 Ft 84% 28.510 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Akció Leírása

Új év, új fogadalmak, új kihívások! Új tükör? Nem! A tükör ugyanazt mutatja! Sajnos! De most van egy remek megoldásunk! Szabadulj meg fél áron a kellemetlen foltoktól!

E-light: IPL és rádiófrekvencia kettős hatás!

Az E-Light technológia (IPL + Rádiófrekvencia) két technológiát használ egy helyett! Így hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energia szint mellett. Az E-Light sokkal hatékonyabb a sima IPL-nél, mivel az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített. Ezáltal sokkal nagyobb és fókuszáltabb thermo-hatás éri a célzott területet, mint egy sima fénypulzus, amellett, hogy a kisebb fényenergia-szükséglet miatt csökken az égés és a káros mellékhatások veszélye!

Szabadulj meg a kellemetlen foltoktól most 55% kedvezménnyel!

Az öregedési foltok sikeresen kezelhetőek IPL terápiával. Ezek nagy koncentrációban tartalmaznak melanint és általában nap, bőröregedés, vagy bizonyos életmód okozta pigmentfelhalmozódás miatt jönnek létre. A kezelés során az IPL fényt csak a felesleges melanin nyeli el, mely felmelegszik és a pigment széttörését okozza. A kezelést követő hetekben a fagociták felfalják a széttört melanin részecskéket. A legtöbb esetben a pigment nagy része, vagy teljes egésze eltűnik!

Öregségfolt eltávolítás a Kontúr Alakformáló Központban!

A Kontúr Alakformáló Központ fő célkitűzése, hogy vendégei számára a legmegfelelőbb kezelést ajánlják. A szakképzett és tapasztalt tanácsadó, Volstrommer Márta mindig is fontosnak tartotta vendégei elégedettségét!

A Központban a legmodernebb gépekkel történnek a kezelések! Olyannyira hisznek kezeléseik sikerében, hogy a sikeres eredményért garanciát is vállalnak!

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Öregségfolt eltüntetés a A Kontúr Alakformáló Központban. E-light: IPL és a rádiófrekvencia kettős hatással!. Két alkalom, egy tenyérnyi területen!

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.09. – 2013.02.09 • Telefonos időpont egyeztetés szükséges • Egy fő bármennyi kupont vásárolhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére