Vírusveszélymentes BLENDE Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

9.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 72% 25.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Ez a kupon teljes áron is megvásárolható, ami tökéletes megoldás, ha ajándékba szeretnéd adni. Igy helyszinen mar nem kell pluszba fizetni erre a szolgaltatasra. Az előleges és a teljes árú vásárlás között a Kosárban tudsz választani.

Kezdjétek egy hangulatos fotózással az ünnepi készülődést!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.510 Ft, a fennmaradó 7.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 40-60 perces karácsonyi stúdiófotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan)
  • 2 átöltözési lehetőséggel
  • Karácsonyi dekorációval vagy semleges hátterekkel
  • 100 db digitális és 16 db retusált fotóval
  • Lehetőség van szabadtéri fotózásra is a Millenniumi Városrészben

Tervezz előre és teljen az idei karácsonyi készülődés stresszmentesen! Ha kisgyermekekkel érkezel, akkor sincs okod aggódni. A Blende Fotó Műhelyben imádják a gyerekeket, sok-sok türelemmel és szeretettel foglalkoznak velük.

Az ünnepi szezon a családról szól. Remek alkalom a családi portrék elkészítésére. Ez egy olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez évek múltán is. A rengeteg ajándék közül a fotóknak van a legnagyobb sikerük. A nagyszülőknél biztos befutó választás. De képzeld csak el, hogy a párodnak is mekkora örömet szerezhetsz egy jól sikerült sorozattal.

Ha profi fényképekre van szükséged egy fotóval díszített ajándékhoz, fotóalbumhoz vagy faliképhez, s időben jelentkezel, akkor garantáltan lesz elég időd megtervezni, elintézni, hogy a karácsonyfa alá tehesd. Ha szereted a hagyományokat, a képeket nyomtatott formában, képeslapként időben postára adhatod vagy az Interneten és e-mailben megoszthatod távoli családtagjaiddal, barátaiddal.

Válogatás után a fotózás alkalmával készített, összes fotót megkapod, színes és fekete-fehér változatban egyaránt, 3 napon belül. A retusált képeket a kiválasztás után 7 napon belül adják át. Ehhez el sem kell ismét jönnöd, az Interneten, csak általad hozzáférhető albumban jutatják el hozzád.

A fotózásra bátran vidd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulássapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítenek. Az egyeztetett időpontban teával/kakaóval, kávéval és aprósüteménnyel várnak.

Ha igényled, a papírképek vagy nagyméretű nyomatok, albumok, naptárak kidolgozásában is segítenek, így neked csak a megfelelő fotókereteket kell kiválasztanod, a csomagokat a karácsonyfa alá tenni, és izgatottan várni a reakciót. A hatás - hidd el! - nem marad el!

Ha a fotózást inkább ajándékba adnád, elegáns ajándékutalványt készítenek a kívánt szöveggel, ha a kupont elküldöd nekik. Ha elfelejtettél valakinek ajándékot venni, akkor sem kell pánikba esned, az ajándékutalványt akár még december 24-én is elküldik Neked.

Időpont foglalása

  • Ha október 15-ig lefoglalod a fotózás időpontját novemberre, azt felár nélkül teheted meg.

Október 15. után időpontot a következők szerint foglalhatsz

  • November 1-30. közötti időpont: kupon + 3000 Ft.
  • December 1-20. közötti időpont: kupon + 5000 Ft.
  • December 21-23. között: kupon + 8 000 Ft.
  • December 24-én: kupon + 20 000 Ft.
  • December 25-26-án: kupon + 10 000 Ft.
  • December 27-30 között: kupon + 5000 Ft.
  • December 31. nap közben: kupon + 10 000 Ft.
  • Szilveszter este 18-21 óra között: kupon + 30 000 Ft.
  • 2021. január 1: kupon + 10 000 Ft.
  • 2021. január 2-3: kupon + 5000 Ft.
  • Hétvégi időpont foglalása +1500 Ft.

Fontos

  • A műtermet folyamatosan fertőtlenítik!
  • Időpont-foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal, e-mailben fogadnak el!
  • A BLENDE Christmas megrendelői között (teljesített fotózás esetén) december 20-án kisorsolnak 1 db középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, 1 db 1 órás szabadtéri/műtermi portréfotózást és 1 db 30% kedvezményre jogosító kupont, amely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.
  • A stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész (opcionálisan más helyszín is választható).
  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki!
  • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintikk. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, más műteremben és otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, naptár vagy fotókönyv készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi / ünnepnapi időpontfoglalás.
  • A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vírusveszélymentes BLENDE Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.12.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére