Vírusveszély-mentes pezsgős-szerelmes fotózás 100 db digitális és 16 db retusált fotóval a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.770 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 64% 19.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Lepd meg párodat egy pezsgős-szerelmes fotózással vagy saját fotókkal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 10.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.770 Ft, a fennmaradó 8.130 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Vírusveszély-mentes pezsgős-szerelmes fotózás a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól
  • 30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére, 2 átöltözési lehetőséggel, 100 darab digitális és 16 db retusált fotóval
  • Pezsgővel

A szerelmesek nem csak Velentin napon szerelmesek, így mindig örömmel veszik a közös fotókat, különösen, ha azok tükrözik is érzelmeiket. Mások pedig szívesen lepik meg párjukat egy jól sikerült sorozattal. Kiváló választás ezért egy hangulatos műtermi vagy szabadtéri fotózás, kellékekkel és egy pohár pezsgővel – szelfik helyett!

Ha tetszik az ötlet, vidd el párodat a Blende Fotó Műhelybe, és fotózás közben akár a kezét is megkérheted! Hidd el, óriási meglepetést szerzel, ha a szervezést titokban végzed! Ha pedig fotóiddal lepnéd meg őt, hozd el kedvenc ruhádat, fehérneműdet, és készíts párodnak albumot a remek fényképekből. A fotókat vagy azok egy részét, ha szeretnéd, akár magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, saját vagy kölcsönzött kamerával, de ha kívánod, magatokra is maradhattok a fotózás idejére.

A 30-45 perces fotózásról legalább 100 kép kapsz, amelyből 16 általad kiválasztottat is retusálnak. Közben átöltözésre is van lehetőség. Ha pedig a barátaidat szeretnéd a fotózással meglepni, személyre szóló ajándékutalványt készítenek Neked. A sikerben biztos lehetsz! A kupont bármilyen családi/páros fotózásra felhasználhatod, a benne szereplő feltételekkel!

Fontos

  • A vírusveszély miatt a műtermet fertőtlenítik!
  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
  • A stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész (opcionálisan más helyszín is választható).
  • A pezsgőt a stúdió állja!
  • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal fogadnak el, e-mailben.
  • A kupon tartalma: 30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama, sport)
  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
  • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont-foglalás.
  • A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vírusveszély-mentes pezsgős-szerelmes fotózás 100 db digitális és 16 db retusált fotóval a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.02.14.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére