Vezetés választható versenyautóval a DRX-Ringen, 2, 3, 4, 6, 8 vagy 10 körön át – Mustang, Forma Renault, Dodge 

Drive X Sport
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

34.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.500 Ft 23% 10.600 Ft
Drive X Sport
Kiskunlacháza 2340
www.facebook.com/DriveXSport

Akció Leírása

Mustang, Forma Renault vagy Dodge? Válaszd ki kedvencedet és már hajthatod is a DRX-Ringen, akár 10 teljes körön át!

Választható versenyautók

  • Mustang GT500
  • Forma Renault
  • Dodge Challenger Hellcat

Ford Mustang GT500

Arca van és hatalmas karaktere, amelyet rajzolni hozzá való tartalom nélkül önmagában kevés. Hangos, zajos, vulgáris és polgárpukkasztó, mint egy soha meg nem alkuvó, magányos forradalmár ebben az agyonvasalt világban. Háromezer felett kezd el élni, onnantól viszont semmi máshoz sem fogható élményben lesz részed!

Forma Renault

A formaautók a versenyzés csúcsát jelentik. A nyitott karosszériának és a speciális üléspozíciónak köszönhetően vezetésük semmilyen más vezetési élményhez nem hasonlítható. Ezeket a kocsikat az utolsó csavarig a pályához és a végsebességhez tervezték. Most kipróbálhatod Te is azon autók egyikét, amik az első lépcsőt jelentették a Forma1 felé!

Dodge Challenger Hellcat

A Dodge Challenger könnyedén felveszi a versenyt a konkurenciával! 6200cm3, V8-as HEMI szív dobog a szerénynek egyáltalán nem nevezhető motorháztető alatt, tehát ne lepődj meg, ha az első gázfröccsnél végig szalad a hátadon a hideg! A hátsókerék meghajtás gondoskodik róla, hogy kilinccsel előre is tudj haladni vele, ám ezt csak a legbátrabbaknak ajánljuk!

Drive-X Sport

A Drive-X Sport (drive experiences history) egész évben várja a száguldás szerelmeseit és lehetőséget ad arra, hogy versenyzők segítségével, profi körülmények között részesei legyenek az autóversenyzés adta felejthetetlen, nem mindennapi élménynek. A vezetési programok jelentős része zárt versenypályán történik: Euroring, DRX-Ring, Hungaroring. Belső kamerás felvétel készül, ezáltal ismerőseid is láthatják, milyen fantasztikus élményben volt részed!

Jó szórakozást kívánunk!

Kiskunlacháza 2340

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vezetés választható versenyautóval a DRX-Ringen, 2, 3, 4, 6, 8 vagy 10 körön át – Mustang, Forma Renault, Dodge

Fontos

Beváltható: 2020.10.31.-ig
Alkuponodat küldd el az info@drive-x.eu e-mail címre a vásárlást követő 1 hónapon belül, hogy a regisztrációt elkészítsék! Amennyiben ezt nem teszed meg az Alkuponod elvész • Időpontot ráérsz a későbbiekben is egyeztetni • A rendezvényeket előre meghatározott időpontban tartják, általában április és október • 31. között • Más kedvezménnyel nem összevonható • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére