Városnézés Velencében buszos utazással és idegenvezetéssel, több időpontban

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

2.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Látogass el a lagúnák városába, Velencébe!

Opciók

 • 2022. szeptember 23.: Előleg: 2.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 19.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 17.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Autóbuszos utazás
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás: 1.650 Ft/ fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás: 3.300 Ft/fő (70 év felett)
 • Idegenforgalmi adó: 10 €/ fő (kötelező)
 • A hajójegy, és a belépődíjak a helyszínen fizetendőek!
 • Hajójegy: (Punta Sabbioni - Velence oda-vissza): 35 euro/fő (kötelező)
 • Hajójegy Murano- Burano szigettúrával: 25 euro/fő (fakultatív)
 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (kötelezően fizetendő)

Felár

 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás este 22:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Reggel áthajózás Velencébe, gyalogos városnézés. Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város "Váci utcáján" - a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram.

Fakultatív kirándulási lehetőség Murano, és Burano szigetére: Először áthajózás Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét. Visszahajózás Velencébe, majd szabadprogram. . 2022.09.04.-én . Délután a regatta eseményeinek megtekintése (feldíszített hajókon jelmezes résztvevők versenye, "fiatalok", "szépasszonyok" futama).

Este visszahajózás, majd indulás haza. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Érkezés a kiindulási helyre a kora reggeli órákban

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés Velencében buszos utazással és idegenvezetéssel, több időpontban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére