Városnézés Párizsban és látogatás a Loire-menti kastélyokhoz, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

15.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Irány Párizs, a szerelem és a fények városa!

Opciók

  • 2022. október 18.: Előleg: 15.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 149.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 15.000 Ft, a fennmaradó 134.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • 5 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: össz.: 40 €/fő (helyszínen fizetendő)
  • Vox készülék 3.330 Ft/fő/6nap (kötelezően fizetendő)
  • BBP biztosítás 3.350 Ft/fő (70 éves korig):
  • BBP biztosítás: 6.600 Ft/fő (70 év felett)
  • Belépők hozzávetőleges árai kb: 80 €/fő A belépődíjak 2021 évi árak, a változtatás jogát fenntartjuk.

Felár

  • Egyágyas felár: 38.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 12.000 Ft/fő felár

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás reggel 5:00-kor Budapest, 11. kerület Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Utazás pihenőkkel, késő esti érkezés a tranzitszállásra.

2. nap: Továbbutazás. Délelőtt érkezés Párizsba ahol a Concierge, és a csodálatos gótikus katedrális, a Notre Dame-ot tekintjük meg. Továbbsétálunk a Szajna partján a Louvre (kívülről) híres épületéhez, mely több ezer híres festmény otthona (Mona Lisa, Milói Vénusz, Szamotrakéi Niké). Innen a Tuileriák kertjén keresztül, a Concorde térre, mely számos történelmi esemény szemtanúja volt. Késő délután a Sacré Coeur Bazilika, és a Montmartre megtekintése. Este a szállás elfoglalása.

3. nap: Délelőtt a versailles-i kastély megtekintése, mely a Napkirály fényűző stílusában épült. Pompás termei és kertje a francia építészet páratlan remekműve. Ezt követően irány Párizs belvárosa: séta a Champs-Elysée híres, elegáns sugárútján, mely a Diadalívben végződik. Este az Eiffel-toronyról csodálhatjuk meg a város panorámáját, majd visszautazás a szállásra.

4. nap: Szabadprogram Párizsban, vagy fakultatív kirándulás a Loire völgyébe, ahol számos nemes, király, művész építetett kastélyt, és csodás parkokat. Vonzotta e táj, és az épületek a világhírű művészeket, és szerzőket. Elsőként Chenonceau vízre épült kastélyát tekintjük meg, mely a reneszánsz korba repíti vissza a látogatókat. A következő célpont Amboise. A festői település központjában emelkedik a vár, melynek udvarán egy kápolnában Leonardo da Vinci sírja tekinthető meg. Visszautazás a szállásra.

Fakultatív program ára: 50 €/fő

5. nap: Délelőtt meglátogatjuk az Invalidusok Dómját, Napóleon végső nyughelyét. Hatalmas profír koporsóját csodálhatjuk meg, valamint további híres hadvezérek síremléke előtt tiszteleghetünk. Majd sétahajózási lehetőség a Szajnán. Szabadidő a belvárosban vagy lehetőség a Rodin vagy Orsay múzeum meglátogatására. Késő délután indulunk haza. Tranzitszállás elfoglalása.

6. nap: Megérkezés a késő esti órákban az indulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés Párizsban és látogatás a Loire-menti kastélyokhoz, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.10.18.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére