Városnézés Isztambulban, buszos utazással, 3 éjszaka 4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

10.980 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Isztambul izgalmas világát!

Időpont

 • 2023. április 6-11.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 109.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 10.980 Ft, a fennmaradó 98.820 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • 3 éjszaka szállás, helyi besorolás szerinti 4*-os szállodában 2 ágyas elhelyezéssel
 • Reggeli
 • Autóbusz költsége
 • Magyar csoportkísérés, helyi idegenvezetés
 • Második és harmadik nap egész napos idegenvezetés és program belépőkkel

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítás 5 napra: 3.950 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítás: normál 2%: 2200 Ft, vagy Covid kiegészítéssel: 4,5 %: 4945 Ft

Felár

 • Vacsora lehetősége: 13 euro/fő/alkalom
 • Egyágyas felár: 38 000 Ft

Fakultatív program árak a megadott belépőkkel és szolgáltatásokkal (minimum 15 főtől)

 • Török Folklór este program vacsora itallal hajón: 55 EUR /fő
 • 4. nap programja belépőkkel, hajóval, és idegenvezetővel: 50 EUR /fő
 • 5. nap fakultatív program ebéddel: 40 EUR /fő

Program

1. nap: Budapest-Utazás

Indulás Budapestről a Népligetből 13:00 órakor, folyamatos utazás, éjszaka a buszon.

2. nap: Megérkezés Isztambulba-Környék felfedezése

Érkezés Isztambulba a délutáni órákban. Elfoglaljuk a szállásunkat, majd rövid pihenő után helyi idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk Isztambul hangulatával. Felkeressük a Szuleyman mecset - a végtelen szerelem jelképét, Szuleyman szultán és Hürrem szultána sírhelyét, majd sétánk során meglátogatjuk a környéken található Nagy Bazárt. Este fakultatív vacsora.

3. nap Óváros felfedezése, a történelmi kincsek nyomában

Reggelinket kényelmesen elfogyasztva helyi idegenvezetőnk kíséretében ismerkedünk a város legfőbb nevezetességeivel: Hipodrom tér Kék Mecset (Sultan Ahmed dzsámi) felújítás függvényében belülről is–-, Nakkas Ciszterna – kívülről -, Ayasofya (1500 éves bizánci ortodox bazilika, korábban múzeum, napjainkban aktív mecset) és a Topkapi szultáni palota és hárem látnivalóival. Fakultatív ajánlatunk estére: hangulatos török folklór est, hagyományos hastánc bemutatóval, népi tánccal, vacsorával és itallal egy hajón a Boszporuszon.

4. nap: Város a két kontinensen: bepillantás Ázsiába

Reggeli után szabadidő, mely során egyénileg ismerkedhet a török metropolisz hangulatával. Fakultatív ajánlatunk: Reggeli után ellátogatunk a Beylerbeyi palotába ( Boszporusz parton, szultánok nyári rezidenciája volt, Külföldi Királyok, császárok itt laktak), majd hajókirándulásra indulunk a Boszporuszon, ahol a vízről csodálhatjuk meg Isztambul „másik arcát”: palotákat, házakat, éttermeket. Először az európai oldalon haladunk, majd Ázsiában kötünk ki, ahonnan a szerelmesek dombjára kirándulunk. Itt a szultáni teaházban elfogyaszthatunk egy finom török teát, vagy kávét, miközben gyönyörködhetünk a kilátásban Isztambulra. Majd visszamegyünk buszunkkal az európai oldalra a Boszporusz hídon Isztambul híres helyére a Taksim tér sétáló utcájára, ahol a piros nosztalgia villamos jár. Ezután utunk a Fűszerbazárhoz vezet, majd autóbusszal visszamegyünk a szállásra. Fakultatív vacsora.

5. nap: Isztambul rejtett kincsei – hazaindulás

Délelőtt szabad program, vagy fakultatív program: a magyar történelem egyik fontos helyszíne a Héttorony - ahol magyar vitézek raboskodtak - (Yedikule) és a város fal, melyet először megtekintünk. Majd az Aranyszarv - öböl végén érkezünk az Eyüp negyedbe, ahol a Pierre Loti dombon található. A 110 éves kávézó teraszáról csodálatos kilátás nyílik az öbölre. Ezután a Miniatürk - Törökországban található híres nevezetességek – felfedezése következik. Olyan ez, mint egy kis körutazás ebben a csodálatos országban. A Galata hídról nyíló panorámával búcsúzunk Isztambultól, ahol a helyiek szabadidejükben horgászni szoktak. Elfogyasztjuk az ebédünket helyi étteremben. Este elindulunk hazafele folyamatos utazással Magyarország felé.

6. nap Utazás-Hazaérkezés

Folyamatos utazás és érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés Isztambulban, buszos utazással, 3 éjszaka 4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.04.06.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére