Valentin napi fotózás 2 átöltözési lehetőséggel, 100 darab digitális és 16 db retusált fotóval a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól

Blende Fotó - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

3.000 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 60% 18.100 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Blende Fotó - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Lepd meg párodat egy pezsgős Valentin napi fotózással!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.000 Ft, a fennmaradó 8.900 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • 30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére
 • 2 átöltözési lehetőség
 • Legalább 100 darab digitális fotó
 • 16 darab, általatok kiválasztott kép retusálása

A szerelmesek mindig örömmel készítenek közös fotókat vagy szívesen lepik meg párjukat egy jól sikerült sorozattal.  Kiváló választás ezért egy hangulatos műtermi vagy szabadtéri fotózás kellékekkel és egy pohár pezsgővel, a szerelem ünnepén.

Ha tetszik az ötlet, hozd el párodat, és fotózás közben akár a kezét is megkérheted! Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed. Tapasztalat! Ha pedig fotóiddal lepnéd meg őt, hozd el kedvenc ruhádat, fehérneműdet, és készíts párodnak albumot a remek képekből. A fotókat vagy azok egy részét, akár magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, saját vagy kölcsönzött kamerával, de ha kívánod, magatokra is maradhattok a fotózás idejére.

A 30-45 perces fotózásról legalább 100 képet kaptok, amelyből 16 általatok kiválasztottat retusálnak is. Mindeközben átöltözésre is van lehetőség.

Ha pedig barátaitokat szeretnétek a fotózással meglepni, személyre szóló ajándékutalványt készítenek Neked. A sikerben biztos lehetsz!

Az ajánlat bármilyen családi/páros fotózásra is érvényes, a benne szereplő feltételekkel!

Fontos

 • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, egy éven belül bármikor szeretettel várnak!
 • A stúdió Budapesten, a VIII. Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész (opcionálisan más helyszín is választható).
 • A pezsgőt a stúdió állja!
 • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal és/vagy a részvételi díj teljes kiegyenlítésével fogadnak el, e-mailben.
 • A kupon tartalma: 30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általatok kiválasztottat ki is retusálnak. Valamennyi képet nagy felbontásban kapjátok meg.
 • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama, sport)
 • Ajándékutalványt kizárólag kupon beváltásával és/vagy a részvételi díj teljes kiegyenlítésével állítanak ki, amely egy éven belül használható fel.
 • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is.  / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpontfoglalás.
 • A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Valentin napi fotózás 2 átöltözési lehetőséggel, 100 darab digitális és 16 db retusált fotóval a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól

Fontos

Beváltható: 2021.12.14.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére