Vakáció az olimposzi riviérán észak-görögországi kirándulásokkal, busszal, reggelivel, 2-3*-os szállással

Ajánlat kód: 38603
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

192.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38603

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a napsütést és a tengert az olimposzi riviérán, s fedezd fel Görögország északi vidékeit!

Opciók

  • 2024. július 5.: , 210.500 Ft
  • 2024. augusztus 2.: , 210.500 Ft
  • 2024. augusztus 23.: , 210.500 Ft
  • 2024. szeptember 13.: , 192.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 8 éjszaka szállás 2-3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 25 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 24 EUR
  • Utasbiztosítás

Felár

  • 25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR/fő (07.05., 08.02., 08.23.)
  • 25-34 fő esetén: 15.000 Ft / 42 EUR/fő (09.13.)
  • Egyágyas felár: 85.000 HUF (229,76 EUR)
  • 8x vacsora felár: 47.800 HUF (129,20 EUR)

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Meteorák és Kalambaka: 14.000 HUF (37,84 EUR)
  • Vergina és Thesszaloniki: 10.500 HUF (28,38 EUR)
  • Olimposzi Kirándulás: 9.800 HUF (26,49 EUR)

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. NAP: BUDAPEST – KECSKEMÉT – SZEGED – PÉTERVÁRAD – NIS (620 KM)
Indulás a reggeli órákban Budapestről a Szeged-Belgrád útvonalon. Útközben kitérünk Novi Sad felé, ahol meglátogatjuk a „Duna Gibraltárjának” nevezett erődítményt Péterváradon. Belgrádon áthaladva a buszból láthatjuk a nándorfehérvári várat. Szállásunk Nis környékén lesz. 

2. NAP: SZKOPJE – OLIMPOSZI RIVIÉRA (500 KM)
Reggelit követően indulunk Görögország felé. Macedónián áthaladva megállunk a kis délszláv állam fővárosában, Szkopjéban, ahol közös sétát teszünk az óvárosban, a török bazár környékén. Délután érkezés az Olimposzi Riviérára, ahol 7 éjszakát töltünk el. 

3. NAP: PIHENÉS ÉS FÜRDŐZÉS A TENGERBEN.
A teljes napot a pihenés és fürdőzés jegyében töltheti el. Adja át magát a tenger simogató hullámainak és a kellemes napsütés érzésének, pihenjen, kapcsolódjon ki. 

4. NAP: KIRÁNDULÁS A METEORA SZIKLAKOLOSTORAIHOZ (340 KM)
Egész nap pihenhet, fürdőzhet a tenger hullámaiban vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: reggelinket elfogyasztjuk, majd útnak indulunk a mindenki által képeslapokból is jól ismert Meteorákhoz. Egy kolostort belülről is megtekintünk, buszozunk és nézelődünk a sziklakúpok tetejére épített kolostorok között, majd tartunk egy kis pihenőt a sziklák lábánál fekvő Kalambaka városkában. Útközben megnézzük a sziklába vájt Szent Paraszkevé kápolnát is a Tembé völgyében. Szálláshelyünkre a délutáni órákban érkezünk vissza.

5. NAP: PIHENÉS ÉS FÜRDŐZÉS A TENGERBEN.
A teljes nap a pihenés és fürdőzés jegyében töltheti el. Adja át magát a tenger simogató hullámainak és a kellemes napsütés érzésének, pihenjen, kapcsolódjon ki. 

6. NAP: LÁTOGATÁS VERGINÁBA, A MAKEDÓN KIRÁLYI SÍROKHOZ ÉS THESSZALONIKI (230 KM)
Egész nap pihenhet, fürdőzhet a tenger hullámaiban vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: reggelit követően útnak indulunk. Miután megnéztük Görögország egyik legszebben kialakított ásatási területét Verginát, amely az ókori makedón uralkodók temetkezőhelye volt, folytatjuk utunkat az ország második legnagyobb városába, a hangulatos kikötőjéről, bizánci templomairól és a Fehér Toronyról nevezetes Thesszalonikibe. Autóbuszos és gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a város nevezetességeivel. Sétálunk egyet a tengerparti sétányon, ahol lehetőség esetén felszállunk valamelyik kávézóhajóra. Ezt követően látogatást teszünk a város híres régészeti múzeumába, majd szabad idő keretében vásárlási lehetőséget biztosítunk. Szálláshelyünkre a délutáni órákban érkezünk vissza. 

7. NAP: PIHENÉS ÉS FÜRDŐZÉS A TENGERBEN.
A teljes napot a pihenés és fürdőzés jegyében töltheti el. Adja át magát a tenger simogató hullámainak és a kellemes napsütés érzésének, pihenjen, kapcsolódjon ki. 

8. NAP: EGY KELLEMES OLIMPOSZI KIRÁNDULÁSRA HÍVJUK! (170 KM)
Egész nap pihenhet, fürdőzhet a tenger hullámaiban vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: autóbusszal felkapaszkodunk közel 1000 m magasságba, Litohoróból indulva teszünk egy kellemes sétát az Enippeas-folyó völgyében, majd ugyanitt tartunk egy kis pihenőt, hogy betérve valamelyik hangulatos kávézóba eszmét cserélhessünk a helybéliekkel, vagy bekukkantsunk valamelyik falusi henteshez, fűszereshez vagy pékhez. Tovább utazva az Olimposz leghangulatosabb falujába érkezünk, Paleos Panteleimonasba, ahol festői panorámában lehet részünk. Ugyanitt egy kis falatozásra is lehetőség nyílik, valamelyik hamisítatlan hangulatú görög tavernában. Koradélután érkezünk vissza szálláshelyünkre.

9. NAP: OLIMPOSZI RIVIÉRA – SZEGED – KECSKEMÉT – BUDAPEST (1120 KM)
Korai reggelit követően Nis-Bel­grád-Szeged útvonalon hazafelé utazunk. Útközben pihenőket tartva érkezés Budapestre a késő éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Vakáció az olimposzi riviérán észak-görögországi kirándulásokkal, busszal, reggelivel, 2-3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére