Utazás Szicíliára, az álmok szigetére, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

15.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szicíliát egy izgalmas olasz körutazáson!

Időpontok

 • 2023-09-02: Előleg: 15.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 149.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 15.000 Ft, a fennmaradó 134.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • 3*-os szállást
 • Reggelit
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodánkban fizetendő)
 • VOX készülék: 5.400 Ft/fő/9nap (irodánkban fizetendő)
 • BBP biztosítás: 4.950 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás: 9.900 Ft/fő (70 éves kortól):
 • Idegenforgalmi adó+ tartományi adó + városbelépési díj: össz.: 60 €/fő (helyszínen fizetendő)
 • Kompköltség (foglaláskor kötelező fizetni): 12.000 Ft/fő (oda), 12.000 Ft/fő (vissza) Figyelem: Hajós programokat lemondani foglalás után már nem lehet mivel a partner az adott létszám után foglalja a helyeket a hajóra!
 • 35 fő alatti létszám esetén 18.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Felár

 • Egyágyas felár: 40.000 Ft
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft

Fakultatív programok

 • Etna 68 €/fő (Dzsip, libegő) Taormina színház: 10€/fő
 • PalermoPalatinus-kápolna 19€/fő
 • Scillaerőd 2€/fő
 • Tivoli Hadrianus Villa 10€/fő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás 2021.09.02 PÉNTEKRŐL- SZOMBATRA virradó éjjel 00:00-kor Budapest Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Gellért tér felőli végéről. Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Róma környékén.

2. nap: Reggeli után tovább utazás, át kompolás Villa San Giovanniból Szicíliába. Este a szállás elfoglalása.

3. nap: Egész napos szabadprogram vagy kirándulási lehetőség Milazzo kikötőjéből a Lipari-Vulcano szigetekre. Először a vulkanikus Lipari-szigeteket közelítjük meg hajónkkal: Felfedezzük Lipari csodálatos óvárosát (kikötő, görög színház, normann kerengő, Dóm) Vulcano-szigete monumentális vulkáni krátereiről híres. Fürdőzés a fumarolák által felmelegített tengerben, vulkántúra, látogatás a "Szellemek völgyében". Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 50 €/fő(+ helyi kisbusz) + hajó jegy (irodánkban fizetendő)

4. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás az Etna által többször elpusztított városba, Cataniába: a katedrális, a Dóm-tér (Piazza del Duomo) az elefántos szökőkúttal, a görög-római színház, paloták, barokk templomok, ókori romok, római amfiteátrum, Ursino. Szabadidő, majd ellátogatunk az Etnához, mely a mai napig aktív vulkán. A kitörések miatt folyamatosan változik a magassága. A Silvestri kráterig autóbuszunkkal kapaszkodunk fel (1.800 m).Aki szeretne, helyszínen dzsip túra keretében is megteheti mellyel 3.300 méter magasságig jut el. Itt lehetőség nyílik a kráter peremén sétálni, gyönyörködni a tájban, és souvenirként láva követ gyűjteni. Este visszatérés a szállásra. Fakultatív program ára: 60 €/fő + belépők (dzsip, felvonó, kráter)

5. nap: Délelőtt fakultatív kirándulás Taormina városába. A varázslatos látvány és hangulat költőket és festőket is megragadott az évszázadok folyamán, köztük Goethét vagy a mi Csontvárynkat. A magasban a lenyűgöző ókori görög színház, a háttérben a tengerrel és az Etnával, a kis, középkori utcák, a közelben fekvő gyönyörű partszakaszok és az ellenállhatatlan ételek-italok élménye mindenkit megérint. Városnézés keretében megtekintjük: Corso Umberto, Duom, majd az egykori görög színház romjait, mely Csontváry híres festményéről is ismert. Ezt követően pihenés Taormina gyönyörű tengerpartján. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 30 €/fő

6. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Palermoba mely Szicília "fővárosa", a sziget északnyugati részén fekszik, egy öbölbe a Tirrén-tenger partján. Városnézés Szicília közigazgatási központjába, ahol idegenvezetőnkkel először megismerkedhetünk a főbb látnivalókkal: Dóm, városháza, La Martorana, San Cataldo majd a híres palermoi piacon rövid szabadidő. Visszafele rövid megálló Cefaluba, mely egy kis halászkikötő, s egyben Észak-Szicília egyik turista központja. Ennek a középkori városkának a terei, házai, templomai, az utcák között megbújó kőbe vájt mosodák olyan képeslapra illő látványt nyújtanak, hogy nem csoda, hogy a híres rendező Giuseppe Tornatore is ezt a helyszínt választotta a Cinema Paradiso című film egyes jeleneteihez.

Fakultatív program ára: 60 €/fő

7. nap: Egész napos strandolás pihenés a tengerparton.

8. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Este a tranzitszállás elfoglalása Róma környékén.

9. nap: Továbbutazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás Szicíliára, az álmok szigetére, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.09.02.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére