Utazás Európa legészakibb pontjához, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal

Ajánlat kód: 44559
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

777.700 Ft

Ajánlatkérés

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 44559

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Európa legészakibb pontjánál!

Időpont

  • 2024. július 9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Trondheim és Alta – Budapest útvonalakon menetrend szerinti repülőjáratokkal, osloi átszállással. A körutazáson légkondicionált magyar autóbusszal, valamint komphajóval.
  • Elhelyezés: *** szállodák 2 ágyas,  fürdőszoba / WC-s szobáiban.
  • Ellátás: büféreggeli
  • Utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3,0%
  • Belépőjegyek ára:  2.500,- NOK (Helyszínen fizetendő!)

Felár

  • Félpanziós felár (ajánlott): 128.800,- Ft (7 alkalommal vacsora)
  • Egyágyas felár: 240.000,- Ft
  • Felár 25-29 fő esetén: 150 € (Helyszínen fizetendő!)

Program                  

1. nap: Budapest – Trondheim

Elutazás a déli órákban osloi átszállással Norvégia harmadik legnagyobb városába, Trondheimbe, ahol magyar autóbusz várja a csoportot. Transzfer a szállodába, szállás.

2. nap: Trondheim – Mosjøen – Mo i Rana

Délelőtt séta az egykori fővárosban és királyi koronázó városban, TRONDHEIM-ben, mely napjainkban egyetemi központ. A Nidaros dóm (királyi koronázó templom és temetkező hely) mögött áll Skandinávia legrégibb épülete, a XII. századi Érseki Palota. Észak felé folytatva utunkat rövid megálló a LAKSFOSS vízesésnél. Szállás Mo i Rana-ban.

3. nap: Mo i Rana – Bodö

Ezen a napon elsőként a lenyűgöző SVARTISEN gleccser várja az idelátogatókat, ahol időjárás függvényében kishajóval kelünk át egy gleccsertavon és csodáljuk meg a fantasztikus természetet. (A gleccser megpillantásához kirándulni kell, megérintésére pedig gyakorlott túrázóknak nyílik lehetősége.) Következik az út egyik csúcspontja: átkelünk az Északi-sarkkörön! Szállás Bodö városában.

4. nap: Bodö – Lofoten-szigetek – Moskenes – Leknes

A délelőtti órákban áthajózunk a Lofoten-szigetek legdélebbikén elterülő MOSKENES-re (kb. 3 órás út). A nap folyamán ízelítőt kapunk a szigetlánc természeti szépségeiből. REINE sziklacsúcsokkal körülvett, tündérmesébe illő falu, melyet Norvégia legfestőibb helyének választottak, NUSFJORD hangulatos halászfalu. Szállás Leknes környékén.

5. nap: Leknes – Henningsvaer – Leknes

A Viking Múzeum egy viking falu feltárása során előkerült tárgyi emlékeket mutatja be, valamint egy nagy viking kori épületet, amely egyes feltételezések szerint már az i. sz. 500 körül létesült. A feltárások során a legnagyobb olyan épület került elő, amelyet valaha a viking korszakból Norvégiában találtak. Rövid henningsvaeri látogatásunkat követően Svolvaerből hajóval közelítjük meg a Troll fjordot, amely 2 km hosszú, igen szűk bejárattal rendelkezik, s ezáltal lenyűgöző látványt nyújt meredeken emelkedő hegyvonulataival. Szállás Leknes környékén.

6. nap: Svolvaer – Tromso

Reggel elhagyjuk SVOLVAER-t, a régió kereskedelmi és halászati központját. A Lofoten-szigetekre régebben csak komppal lehetett átkelni, napjainkban már alagúton és hídon is visszajuthatunk a szárazföldre. Irány TROMSO! A települést gazdag építészeti emlékei, pl. katedrális, püspökség, botanikus kert és a planetárium – már a XIX. században „az északiak Párizsává” emelték. Szállás Tromsöben.

7. nap: Alta – NORDKAPP – Honningsvåg

ALTA-t sziklarajzai tették történelmi jelentőségű településsé. A nap fénypontja, egyben programunk névadója a Nordkapp-sziget, ahova délután érkezünk. Kafjordból tenger alatt épített alagúton jutunk át Magerøya szigetére, és már csak kb. 35 km áll előttünk a csúcsig! Nyár közepén az ÉSZAKI-FOK-on az éjféli nap élménye fogad minket. Látogatás az Északi Csarnokban, ahol oklevelet is kaphatunk a hosszú utazásról. Szállás Honningsvågben.

8. nap: Honningsvåg – Alta – Budapest

Korai reggelit követően buszozás Alta repülőterére, onnan hazautazás a koradélutáni órákban átszállással. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás Európa legészakibb pontjához, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére