Utazás egy igazi atomjégtörővel az Északi-sarkra, repülőjeggyel, illetékkel, transzferekkel, a hajón teljes ellátással, programokkal, expedíciós parka kabáttal

Ajánlat kód: 35669
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

9.790.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35669

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy hamisítatlan jeges kalandon, fedezd fel az Északi-sarkot egy atomjégtörő fedélzetéről!

Időpontok

  • 2021.07.21. - 2021.08.02.: , 9.790.000 Ft
  • 2021.08.01. - 2021.08.13.: , 9.790.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel Budapest - Moszkva - Murmansk -Moszkva - Budapest útvonalon (melynek értéke: kb. 180.000 Ft)
  • 1 éjszaka szállás: kihajózást megelőző éjszaka Murmanskban reggelivel
  • Transzfer Murmanskban a repülőtér és a szálloda között
  • Transzfer Murmanszkban a hajó és a reptér között
  • Elhelyezés a hajón teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora)
  • Helikopteres és zodiac csónakokkal történő partra szállások
  • Kikötői illetékek
  • Speciális utasbiztosítás a hajóút időtartamára
  • Előadásokon való részvétel
  • Programok a leírtak szerint
  • Expedíciós parka kabát
  • A hajózás időtartamára vízálló bakancs
  • Hajszárító és fürdőköpeny minden kabinban
  • Ajándék dvd az utazásról készült fotókkal
  • Kávé, tea és kakaó bármikor a nap folyamán

Az ár nem tartalmazza

  • A fakultatív helikopteres programokat
  • Az orosz vízum díját: 21.000 Ft
  • Távközlési szolgáltatások, mosoda, bárban történő fogyasztás
  • BBP biztosítás
  • Borravalók

Program

1. nap: Érkezés Murmanskba

Murmanskba történő érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap: Beszállás az atomjégtörő hajóba - Irány az Északi-sark

Beszállás a világ legerősebb, „50 Éves Győzelem” nevű hajóra. Rövidesen elhagyjuk a kontinenst és felkészülünk a sarkvidéki kalandokra, irány az Északi-sark!

3. nap: Barents-tenger

Az expedíciós legénység részletes beszámolót tart a partraszállás sajátosságairól és az atomjégtörő illetve a helikopter biztonsági előírásairól. Miután már a legénység minden részletes tudnivalóba beavatott minket, úgy érezhetjük elérkezett a nap fénypontja, megmutatják a hajó szívét: az atommeghajtású motort.

4-6. nap: Hajózás az Északi-sark felé

Nehéz megfogalmazni, hogy mi az, ami jobban ámulatba ejt: a cél elérése vagy az utazás izgalmai a cél felé. 75 ezer lóerő segítségével töri szét maga előtt az atomjégtörő a több méter vastagságú jégtakarót, ez az, ami az utazásunk egyik legemlékezetesebb élményei közé fog tartozni. Amint az időjárási viszonyok engedik, kiszállunk a hatalmas jégtakarón vagy teszünk egy helikopter kirándulást az arktikus szigetvilágban. Képzeljék csak el, milyen különleges fotókat készíthetünk! A sarkvidék minden egyes részletét igyekszünk megismerni a rendelkezésre álló idő alatt.

7. nap: Északi-sark: a Világ tetején!

Az Északi-sark az a pont a Világon, ahol nincsenek égtájak, ahol az idő fogalma átértékelődik. A kapitány pontosan a 90. szélességi kör fölé kormányozza a hajót, ezzel megérkeztünk a földrajzi Északi-sarkra. Megáll a hajónk, kiszállunk a jégre, ezzel utazásunk kiteljesedéséhez érkeztünk. Valószínűleg már mindenki elképzelte, hogy mi az amit, feltétlenül meg tennie kell az Északi-sarkon. Itt az idő, az Önök órája, az egész világ tetején, problémák és minden egyéb földi halandóság felett. Mi hagyományosan ajánljuk minden kedves utasunknak felírni a saját kívánságait egy kis cetlire, amelyet beleteszünk egy olyan speciális fémből készült kapszulába, amelyből az atomjégtörő is készült. Ezt a kapszulát expedíciós vezetőnk beledobja az óceánba, rábízzuk óhajainkat az óceánra, ezáltal Istenre, a jövő nemzedékére, vagy éppen, ahogy mi gondoljuk. A nap legizgalmasabb eseményei az északi-sarki barbecue, illetve a legbátrabbak pedig csobbanhatnakaJeges-tengerben!

8-10. nap: Az orosz arktika szigetvilága

Félretéve, hogy utazásunk célját már teljesítettük, még sok érdekesség vár ránk. A megjelenő fehér sarki sirályok azt sugallják, hogy szárazföld felé közeledünk. Valószínűleg az errefelé járt régi felfedezőknek is hasonlóképpen mutatták a sirályok Ferenc József-föld közeledtét. Geometriailag szabályok jéghelyek, Holdon található kráterekre emlékeztető alakzatok kísérik utunkat. A Ferenc József-föld kiváló alkalmat nyújt természetfotózásra is, sziklaszirtek között röpködő madarak ezreit, vagy akár partokon lustálkodó fókákat és rozmárokat csodálhatunk meg. Hajóutunk során a természet jegesmedvék társaságával is megajándékozhat bennünket.

11-13. nap: Barents-tenger - Murmanszk

Az atomjégtörő hajónk Murmanszk felé veszi az irányt. A hajó bárja az utazás utolsó napjaiban általában tele van, az utasok egymásnak tartanak élménybeszámolókat, fényképeket mutogatnak, kérdéseket tesznek fel a szakértőknek. Ha eddig kihagyták volna a lehetőséget, akkor itt az alkalom, hogy megmártózzanak a medencében, szaunázzanak vagy felkeressék az edzőtermet. A 13. napon kikötés Murmanszkban, majd transzfer a reptérre, repülés Moszkvába, éjszaka a szállodában.

14. nap: Elutazás Moszkvából

Utazás egyénileg Moszkvából repülővel.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás egy igazi atomjégtörővel az Északi-sarkra, repülőjeggyel, illetékkel, transzferekkel, a hajón teljes ellátással, programokkal, expedíciós parka kabáttal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére