Urbango Gödöllő: 3 órás városi kincskereső játék 3-7 fős csapatoknak

Urbango Gödöllő
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.410 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.000 Ft 50% 9.500 Ft
Urbango Gödöllő
2100. Gödöllő
godollo@urbango.hu

Akció Leírása

Opciók

  • 1. zóna időpontokban/csapat: Előleg: 2.410 Ft
  • 2. zóna időpontokban/csapat: Előleg: 3.230 Ft
  • 3. zóna időpontokban/csapat: Előleg: 3.620 Ft

1. zóna időpontok: hétköznap 9-13h kezdési időpontok - A kupon teljes ára 9.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.410 Ft, a fennmaradó 7.090 Ft-ot a szoltáltatóval kell rendezned!

2. zóna időpontok: hétköznap 14-17h, hétvégén és ünnepnapokon a 9h és 13h kezdési időpontok - A kupon teljes ára 12.730 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.230 Ft, a fennmaradó 9.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

3. zóna időpontok: hétvégén és ünnepnapokon a10-12h és 14-17h kezdési időpontok - A kupon teljes ára 14.250 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.620 Ft, a fennmaradó 10.630 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Az Urbango egy különleges szabadtéri programot kínál, mely egy városnéző sétával ötvözött kincskereső kaland. Izgalmas feladatokkal fűszerezett kültéri játék, ahol a játékosok nem tudják előre, hogy mi segíti őket hozzá a következő állomások, majd végül a cél megtalálásához. A sétát és a Gödöllőhöz kapcsolódó információkat a feladványok megfejtése tesz még érdekesebbé, mely a csapattagokat arra ösztökéli, hogy közösen gondolkodjanak, és jó hangulatban töltsenek el egy kellemes délelőttöt vagy délutánt.

A résztvevők 3-7 fős csapatot alkotva küzdenek meg a feladatokkal. A játék elején a résztvevők kapnak egy kezdőcsomagot, amely a „kincskereső felszereléseket” tartalmazza.  Ebben sok minden megtalálható, turisztikai információk, térkép, és olyan tárgyak is, amelyek eleinte akár feleslegesnek is tűnhetnek, de a játék során mindenre szükség lesz. A feladatok között vannak logikai jellegűek, és olyanok is, amikor az adott helyen kell megkeresni egy tárgyat vagy egy információt.

A végállomás ismeretlen, ezt csak akkor tudják megtalálni a csapatok, amennyiben az összes feladatot helyesen megfejtették. Ha a csapat valahol esetleg elakad, a játékosok egy mobiltelefonos applikáción keresztül tudnak segítséget kérni, vagy szükség esetén akár telefonon beszélve is, amihez egy folyamatosan elérhető helpdesk működik.  A játék során 4-5 kilométert kell megtenni, de nincs időkorlát, mindenki olyan ütemben teljesíti a feladatokat, ahogy szeretné. A tapasztalatok az mutatják, hogy a pályát 2,5-3 óra alatt lehet teljesíteni.

A játékot olyan családoknak, baráti társaságoknak és céges közösségeknek ajánljuk, akik minőségi együttlétre vágynak, akik szeretik az újszerű dolgokat, és akiket nem riaszt vissza egy kis séta és egy kis gondolkodás.

Gödöllő Pest megye egyik kis ékszerdoboza. Mesés belvárosa, izgalmas parkjai, csinos lakóövezetei mellett a Grassalkovich-kastély pompája és látványa koronázza meg a város különleges hangulatát. Az itteni pálya Erzsébet királyné, Sissi kedvenc virága után az ibolya színét kapta, és ha ügyesek vagytok, a kincskeresés végén megtaláljátok az ibolya illatát is. A játék 16 állomása során változatos útvonalon rejtettük el a nyomokat, így az idilli kisvárosi részek mellett megcsodálhatjátok az egykori királyi kastély pompáját, és erdőben, parkokban való keresgélésre is bőven számíthattok. Ha gödöllőiek vagytok, a játék után más szemmel látjátok majd az otthonotokat, ha pedig máshonnan érkeztek, igazi városnéző kaland vár rátok! A kincskeresésnek nincs időkorlátja, szóval ha itt-ott megállnátok, fagyiznátok vagy fröccsöznétek egyet, akkor tegyétek meg bátran! Mindenkinek ajánljuk a pályát, hiszen az út során nem vár rátok nehezített terep, bárki le tudja sétálni a távot: legyen az fiatal, babakocsis pár vagy az idősebb korosztály.

A gödöllői egyúttal jótékonysági Urbango pálya is, mivel a pálya nyereségének 50 százalékát a Civil Iránytű Alapítványnak utaljuk át.

Várunk Titeket! Kalandra fel!

Feltételek:

- Időtartam: Nincs időkorlát, a pálya teljesítése kb 2,5-3 óra.

- Rossz idő esetén a már lefoglalt időpont is módosítható.

- A kupon kizárólag a gödöllői Urbango pályára érvényes, más Urbango pályákra nem!

- A kupon beváltható 2020. december 31-ig.

- A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

2100. Gödöllő
godollo@urbango.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Urbango Gödöllő: 3 órás városi kincskereső játék 3-7 fős csapatoknak

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.12.31.-ig
A kupon megvásárlását követően, érvényesítés céljából küld: godollo@urbango.hu-ra • A foglalás menete: • 1. Vásárold meg a kupont! • 2. Kattints a linkre: https://godollo.urbango.hu/godollo/sissi/ • 3. Foglalj időpontot és add meg a kuponkódot • Ajándékutalvány vásárlás menete: • 1. Vásárold meg a kupont! • 2. Kattints a linkre: https://urbango.hu/ajandekutalvany/ • 3. A városnál válaszd Gödöllőt és add meg a kuponkódot • Telefonszám: +36 20 468 9593 • Email cím: godollo@urbango.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére