Kíváncsi vagy, milyen lehet eklektikus környezetben az igazán különleges ízek élménye? A Gold Bisztró koncepciója, hogy a magyar gasztronómiában végbemenő forradalmi változásokkal lépést tartva igyekezzen hétről hétre olyan ételsorral előállni, amivel aktív részesei lehet ennek a folyamatnak!
A Bisztró nagy hangsúlyt fektet a minőségi, friss, hazai alapanyagok megbízható forrásokból -piacról, biofarmról- való beszerzésére, ételeik sous-vide technológiával készülnek, ami úttörőnek számít napjaink gasztronómiájában.
Vona Róbert chef, a heti menük megálmodója, szembefordulva a hagyományos értelmemben vett közétkeztetéssel, a tradicionális ételeket újragondolva, a nemzetközi konyha specialitásait megmutatva állítjuk össze kínálatunkat, így hódolva a kulináris élvezetek kedvelőinek.
Az ajánlat 2 személyre szól, úgyhogy ne habozz, hívd meg kedvesed! Valentin napra, kifejezetten ajánljuk, hiszen 4 féle előétel, 6 féle főétel és 4 féle desszert közül válogathattok kedvetekre. Csak, hogy felcsigázzuk a kedélyeket íme egy általunk kinézett gasztronómiai utazás az ízek tengerén:
- Kókusztejes pikáns halleves
- Füstölt tarjával és körtével gratinírozott csirkemell camembert-rel, pommes duchesse-zel
- Gyömbéres, csokoládés mousse pirított mézes szezámmal
Rendszeresen találkozhatnak a vendégek, házi sütésű kenyérrel, házi lekvárral, savanyúsággal, míg a desszerteket a Gold Bisztró saját cukrásza készíti el.
Az étterem speciális elhelyezkedése következtében gondoltunk a sportolni betérő vendégeinkre is, így aktuális menünk mellett lehetőségük van fitness étlapról választani, hangsúlyt adva így az egészségesebb, kalóriaszegényebb ételeknek.
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról