Tudd meg, hogyan lehetnek neked is saját, illatos, bőrtápláló és teljesen természetes tisztálkodó szereid – 4 órás szappankészítő tanfolyam

Viki Tanoda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

910 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 76% 11.410 Ft
Viki Tanoda
1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
vikitanoda@gmail.com
06 50 121 2520
vikitanoda.gportal.hu/

Akció Leírása

Lépj be egy varázslatos világba, ahol minden a természet kincseként kerül a szappanodba!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 3.590 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 910 Ft, a fennmaradó 2.680 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 4 órás szappankészítő tanfolyam a Viki Tanodában

Ha részt veszel a Viki Tanoda tanfolyamán, néhány perc alatt megmutatják Neked, hogy a zöldellő rozmaring és kéklő levendula miként lopja be magát szívedbe, s az étcsoki mire jó még, ha nem falod fel.

Elkészítheted életed első kecsketejes szappanját, ami tele van Q10-zel és E-vitaminnal, s amelyet kiszáradást követően hazavihetsz és akár ajándékozhatsz belőle barátaidnak is. Megmutathatod magadnak és ismerőseidnek a művészt, ami benned rejlik!

Nincs több karácsonyi fejtörés, a tanfolyam elvégzését követően egyedi ajándékot készíthetsz, töredék áron. Az izgalom, a várakozás, a befektetett energia mind-mind meghozza gyümölcsét már a következő alkalommal, hisz nem egy tömeggyártott terméket fogsz adni, hanem egyedit.

A szappankészítés egy környezetbarát tevékenység, a természetben előforduló növényeket, vagy azok szárított formáját használod fel, természetes illóolajokat alkalmazol, beleteszed önmagad, és megismételhetetlent alkotsz. Igen, megismételhetetlent, mert egyre jobb és jobb leszel a boszorkányságban.

Ételfesték és habzást elősegítő kémiai méreg, fehérítőszer helyett mit szólnál inkább néhány gyógynövényhez: kamilla, hárs, levendula, mentalevél, citromfű, rozmaring, teafa, chili, ördögi meggy, cseh sör, étcsoki, minőségi kecsketej, különlegesen finom illóolajok.

A Viki Tanodáról

A Viki Tanodában többféle tanfolyam közül lehet válogatni a kezdőtől a haladóig. A résztvevők egészen az alapoktól elsajátíthatják a szappan- és krémkészítés fortélyait, amelyeket csak természetes alapanyagokból állítanak elő, tartósítószerektől és színezékektől mentesen.

Legyen szép napod!

1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
vikitanoda@gmail.com
06 50 121 2520

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 órás szappankészítő tanfolyam a Viki Tanodában - részvétel egy főnek. Fantasztikus, illatos és természetes alapanyagokból álló tisztálkodó szereket készíthetsz. A tanfolyamon elkészített összes szappanodat hazaviheted. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (50) 121 2520 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére