Thaiföldi körutazás tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Bangkok, Pattaya, Kwai-folyó, elefántfarm

Ajánlat kód: 35494
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

265.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35494

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Thaiföld egzotikus világát és vakációzz a tengerparton Pattaya mesés szigetén!

Időpont

  • 2020. március 7 - március 18.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal, csónakkal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetékek üzemanyagfelárral: 125.000 Ft (változhat)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 180 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 5.460 Ft (a részvételi díjra és reptéri illetékekre)
  • A 4. napi fakultatív program: 14.800 Ft (Kwai folyó - Kanchanaburi)
  • A 9. napi fakultatív program: 9.800 Ft (Paradicsom-sziget)
  • A 11. napi fakultatív program: 16.800 Ft (Elefánt farm)
  • Egyágyas felár: 89.000 Ft

Program

1. nap: Budapest

Elutazás Budapestről átszállással Bangkokba. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

2. nap: Bangkok

Megérkezés Bangkokba, Thaiföld fővárosába. Kora délutáni érkezést követően a környék egyéni felfedezése. Szállás Bangkokban.

3. nap: Bangkok

Reggeli után megkezdjük városnézésünket: megnézzük Wat Traimit, az Arany Buddha templomát a 900 éves, 5,5 tonna súlyú, színarany Buddha szoborral, a Wat Arun-t, vagy más néven a Hajnal templomát, végül a legnagyobb és legrégebbi Wat Po templomot. Napközben ebéd. Délután a Nagy Királyi Palotát és a Smaragd Buddha templomot keressük fel. Szállás Bangkokban.

4. nap: Bangkok – Kwai folyó – Kanchanaburi

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: utazás Thaiföld legszínesebb piacához a Damnoesaduak-i úszópiachoz. Útközben az ország legnagyobb sóforrását látjuk. Felkeressük az egzotikus gyümölcseiről és különleges kézimunkáiról nevezetes piacot, ahol visszaköszön a régi idők életmódja. Folytatjuk utunkat Kanchanaburi felé. Megtekintjük a festői szépségű Kwai-völgyben a Kwai folyó híressé vált hídját és a II. világháború emlékművét. Meglátogatjuk a Háború Múzeumát, valamint a mellette elterülő temetőt. Visszautazás Bangkokba. (A program ára: 14.800 Ft.) Napközben ebéd. Szállás Bangkokban.

5. nap: Bangkok – Lopburi – Ayutthaya

Reggeli, majd utazás északi irányba, Thaiföld ősi fővárosába, Ayutthaya-ba. Felkeressük a XIX. század végén épült, gyönyörű Nyári Palotát, a Bang Pa In-t. A palotakomplexum érdekessége, hogy több, egymástól eltérő építészeti stílus jellemzi. Napközben ebéd. Továbbutazunk Lopburiba, ahol meglátogatjuk a Phra Prang Sam Yod-ot, melyet a „majmok temploma”-ként is ismernek. A város a thai uralom előtt a khmerek fővárosa volt, így a khmer építészet jellemző vonásait is felfedezhetjük. Folytatjuk utunkat Ayutthaya-ba. Szállás Ayutthaya-ban.

6. nap: Ayutthaya – Bangkok

Reggeli után felkeressük az ősi romtemplomokat: Wat Phra Sri Sunpetch (az ősi Királyi templom), Wat Mahathat, mely az Ayutthaya királyság egyik legjelentősebb temploma volt. A templom a thai buddhista szerzetesek vezetőjének a rezidenciája volt. Napközben ebéd. Délután megtekintjük a Chao Sam Phraya Múzeumot, majd az óvárosnál lévő úszópiacot láthatjuk, és így a várost egy más oldaláról is megismerhetjük. Visszautazás Bangkokba. Szállás Bangkokban.

7. nap: Bangkok – krokodil farm – Pattaya tengerpart

Reggeli, majd megkezdjük utazásunkat dél felé, a tengerparti régióba. Útközben meglátogatjuk a világ egyik legnagyobb krokodilfarmját Samutprakarnban. Több mint 100.000 példány él a parkban, ahol karnyújtásnyi távolságból csodálhatjuk meg ezeket az óriási ragadozókat. Napközben ebéd. Továbbutazás Pattayába. Érkezést követően meglátogatjuk az Art in Paradise Múzeumot, ahol interaktív környezetben merülhetünk el a művészet világában. Szállás Pattaya-ban.

8. nap: Pattaya – Nong Nooch

Reggelit követően ellátogatunk a Nong Nooch trópusi botanikus kertbe, mely egyike Thaiföld legnagyobb kiterjedésű kertjeinek, a maga 2 km2-es nagyságú területével, ahol trópusi növényfajták számos változatában gyönyörködhet szemünk. A kertben láthatunk egy miniatűr állatkertet, valamint egy elefánt-show-t is. Napközben ebéd. Transzfer a tengerpartra, pihenés, szabad idő a nap további részében. Szállás Pattaya-ban.

9. nap: Pattaya – Paradicsom-sziget

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: transzfer Ban Phe kikötőbe, ahol kompra szállunk és áthajózunk Koh Samet-szigetre (Paradicsom-sziget). Egésznapos pihenés, fürdés. A kristálytiszta víz és a gyönyörű fehér homokos tengerpart kitűnő környezet a pihenéshez. A nap végén visszautazás Pattaya-ba. (A program ára: 9.800 Ft.) Napközben ebéd. Szállás Pattaya-ban.

10. nap: Pattaya – Mini Sziám

Reggeli után szabad program, pihenés, feltöltődés a tengerparton. Délután látogatás a Mini Sziámban, mely egy kicsinyített város. Láthatjuk Thaiföld olyan szent épületeinek és fontos történelmi látványosságainak kicsinyített másait, mint például a híd a Kwai folyónál, és a Smaragd Buddha Temploma. Pár órás látogatásunk során úgy érezhetjük, mintha bejártuk volna az egész országot. Napközben ebéd. Szállás Pattaya-ban.

11. nap: Pattaya – Elefánt-farm – Bangkok

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: megtekintjük a közeli elefánt farmot. A falucskában az elefántok békében tölthetik mindennapjaikat. Lehetőségünk nyílik elefántháton a környező erdőt is bejárni. (A program ára: 16.800 Ft.) Menetrendtől függően transzfer a bangkoki repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

12. nap: Budapest

Hazaérkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thaiföldi körutazás tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Bangkok, Pattaya, Kwai-folyó, elefántfarm

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére