Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Testi és lelki egyensúly. Oldd fel a feszültséget a testedben és a lelkedben! 50 perces Shiatsu - Relax masszázs kezelés 4.800 Ft helyett 2.400 Ft

50 perces Shiatsu - Relax masszázs kezelés
Réder Tamás
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.400 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.800 Ft 50% 2.400 Ft
Réder Tamás
1087 Budapest, Kerepesi út 5.
06 (20) 392-5669
kisimulsz.hu

Akció Leírása

A kuponnal igénybe vehető teljes Shiatsu test - kezelés leginkább szellemi, lelki fáradtság esetére javallott, komplett energiavezeték kezelés, ami regeneráló hatású, álmatlanság, rossz alvás, esetleg kellemetlen közérzet, rossz kedélyállapot esetén is hatékony megoldás.

A Shiatsu (siacu) japánból származó masszázstechnika, a neve azt jelenti: ujjnyomás. Alapja a kínai akupunktúrás pontok és meridiánok kezelése, amiket hüvelykujj – nyomással késztet harmonikus működésre. A hagyományos kínai és japán orvosláson alapuló módszer a XIX-XX. század fordulóján kezdte felölteni jelenlegi formáját és ma már modern alternatív gyógymódok is ennek a masszázstechnikának a részét képezik, állandó fejlődésben van és igazodik a mai ember igényeihez.

Az érintés gyógyító erejét és az emberi kéz rendkívüli érzékenységét régóta ismerjük. A shiatsu az érintés több fajtáját és mélységét alkalmazza, hogy a kezelt partner testében a különböző energiapályákon keringő életenergia új erőre kapjon.

Lassú, lágy technikák és a partnerre összpontosított figyelem serkenti a paraszimpatikus idegrendszer működését, amely lehetővé teszi a teljes nyugalmat és kikapcsolódást. Ebben az állapotban a test képes regenerálódni, új energia készleteket építeni és ennek a folyamatnak a megsegítésére személyre szabott, egyedi kezelés segíti az energiaáramlás harmonizálását.

A kezelés fő célja az energetikai pontok, blokkok diagnosztizálása, kezelése, oldása, az öngyógyító folyamatok beindítása.

Ajánlatunk keretében most egy igazi profi mutatja meg Neked, milyen érzés egyensúlyba kerülni!

Tamás, több éve foglalkozik intenzíven a távol-keleti kultúrával, filozófiával, a Shiatsu masszázzsal-gyógyítással. 2007 óta Okleveles Shiatsu –gyógyász, több éves képzés és gyakorlat után, Shiatsu alaptanfolyam oktatásképzéssel is.

Ha regenerálódni, gyógyulni akarsz, ajánljuk Neked is a Shiatsut, a test és a lélek masszázs-kezelést!

Réder Tamás
1087 Budapest, Kerepesi út 5.
06 (20) 392-5669
Nyitva tartás: Kedd-csütörtök-péntek: 11:00 - 20:00, Szombat: megbeszélés alapján

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

50 perces Shiatsu relax masszázs nyugodt környezetben, kényelmes helyen, ruhában. A terepeuta okleveles és tapsztalt szakember a keleti filozófia és kultúra ismerője. A Shiatsu kezelés a masszázsoktól eltérően lassabban, figyelmesebben történik, mert nem a frissítés, hanem inkább az ellazulás az elérendő cél

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.05.13. – 2012.06.13.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Egy ember egy kupont vehet és egyet ajándékozhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére