Testelemzés Energy Wave System készülékkel a Relax – Állj! Academy jóvoltából

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 30% 3.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.relaxalljacademy.com/

Akció Leírása

Tudj meg többet szervezeted állapotáról Energy Wave System testelemző készülék segítségével!

Az ár tartalmazza

  • Testelemzés Energy Wave System készülékkel a Relax – Állj! Academy jóvoltából

Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük. Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Az EWS Testelemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még a betegség kialakulása előtt - képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris éssejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Amennyiben meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor nagy eséllyel meg tudjuk határozni a test állapotát is, illetve az elektromágneses hullámok összehasonlításából következtetni tudunk rá.

Az EWS testelemző előnyei

Kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról.

Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.

A készülék egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen – bárki által – kezelhető, az eredmények értékelésében a paraméterekhez kapcsolódó részletes leírások nyújtanak segítséget.

A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Testelemző készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.

A kevesebb, mint egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról, mintegy 32 féle csoportba sorolt felmérési területen.

A készülék lehetőséget teremt, hogy az analízis eredményétől függően az EWS Frekvenciaterápiás készülékek nyújtotta lehetőségeket a leghatékonyabban alkalmazhassuk.

Relax- Állj! Academy

A Relax – Állj! Academy-nél tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Testelemzés Energy Wave System készülékkel a Relax – Állj! Academy jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2020.07.01.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére