Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Tested tartó oszlopa megérdemli, hogy jól tartsd magad! 3 alkalmas Denevérpad kezelés a Soter Klubban 9.600 Ft helyett 2.880 Ft

3 alkalmas Denevérpad kezelés a Soter Klubban
Soter Klub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.880 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.600 Ft 70% 6.720 Ft
Soter Klub
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
soterklub.hu/

Akció Leírása

Az általános iskolai tornaórán játszi könnyedséggel csinálunk törzskörzéseket és hajlásokat. Nem is értjük mire jó ez, azt pedig el sem tudjuk képzelni, hogy valakinek gondot okozhat egy ilyen egyszerű mozdulat. Persze az időseknél, a nagyit látva elfogadható, hogy őt már "elkoptatta" az idő, és nem hajlong úgy, mint szélben a fák. Az azonban egészen hihetetlen tud lenni, amikor valakit már egész fiatalon gerincproblémák akadályoznak a mozgásban, a "kiteljesedésben".

Pedig az agyon kárhoztatott helytelen életmódnak, testtartásnak, a megterhelő fizikai vagy az egyoldalú ülőmunkának köszönhetően egyre többen, egyre fiatalabb korban kénytelenek.

Denevérpados kezelés: egyenes út az egyenes gerinchez, a helyes testtartáshoz és az egészséges, fájdalommentes élethez!

 • Megelőzheted a későbbi gerincsérv kialakulását
 • Hatékonyan, műtét nélkül kezelheted a már kialakult panaszaidat
 • Felgyorsíthatod a gerinc, a csigolyák gyógyulási folyamatát egy már elvégzett műtét után
 • Ízületi panaszaidat is csökkentheted
 • Kezelheted visszérproblémáidat is

Magyarországon sajnos minden második ember gerincbántalmakkal küzd!

Most egy minden szempontból modern, csúcskategóriás gépekkel felszerelt szalonban  próbálhatod ki azt a mai igények szerint készült gyógyászati eszközt, amely univerzális hatékonysággal kezeli, és előzi meg a degeneratív gerincproblémákat.

A Denevérpad magyar fejlesztésű találmány, feltalálója Bujdák Attila saját magán tesztelte, tökéletesítette, ugyanis ő maga is súlyos panaszokkal és nagy fájdalmakkal küszködött. Neki segített, és rajta kívül még sokaknak. 14 éves kortól bárki alkalmazhatja megelőzésre vagy gyógyulásra.

 • Kíméletes gyógymód
 • Extra hatékony megelőzés
 • Ellazított izmok
 • Sikeres feszültségoldás
 • Elkerülhető műtét

A hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. Neked nincs más dolgod, minthogy felfekszel erre a dönthető padra, és hagyod, hogy különböző mértékben történő megdöntésével a gravitáció ereje a megfelelő mértékben nyújtsa a tested, az aktuális nyújtási igény szerint.

Alkalmanként elegendő mindössze 15 percig használni a Denevérpadot. Azért csak eddig, mert a gerinc megnyújtásához 6-12 perc elegendő, a terhelés elkerülése miatt maximum 15 perc.

Tegyél egy próbát, és húzd ki magad!

Soter Klub bemutatkozó

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak.

Előadásaink az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Iskoláink színvonalára a legfőbb garancia oktatóink saját területükhöz fűződő elhivatottsága.

Könyvesboltunk, ajándéktárgyaink választéka a nem ezoterikus gondolkodású vásárlóinkat is kielégíti. A galérián, távol az utcák morajától található a Tea Ház, amelynek étlapja a különleges teák mellett, kávék, cappuccinók, bio torták, vegetáriánus ételek változatos ízeit kínálja. A hely különlegessége a vízipipa használat, különböző ízes aromákkal.
Soter Klub
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
Nyitva tartás: minden nap 10:00 - 22:00 óráig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalmas Denevérpad kezelés a Soter Klubban. A kezeléssel hatékonyan, fájdalom és akár műtét nélkül orvosolhatsz minden gerinc-, hát-, derék- vagy ízületi problémát! Mi több, elkerülheted a későbbi zűröket!

Fontos

 • A kupon beváltható: 2012.04.19. – 2012.05.31.
 • Bejelentkezés szükséges

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére