Természetjáró csomagok 1 főre a Bükkben az Elveszett utakon jóvoltából, gyerekeknek, kezdőknek, extrém túrázóknak, kutyásoknak és idősebbeknek

Elveszett utakon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 45% 4.010 Ft
Elveszett utakon
3325 Noszvaj Gyöngyvirág utca 30
info@elveszett-utakon.hu
+ 36 30 420 5959
elveszett-utakon.hu/

Akció Leírása

Válj eggyé a természettel a Bükkben profi túravezetés mellett, válaszd a fizikai állapotodnak és ambíciódnak megfelelő csomagot!

Opciók

  • Könnyű terep 1 főre: , 4.990 Ft
  • Közepes terep 1 főre: , 6.990 Ft
  • Nehéz terep 1 főre: , 8.990 Ft

Kids hiking

Fontos, hogy a mai gyermekek ne csak a virtuális térben éljenek a négy fal között, hanem tudják értékelni és szeressék a természetben eltöltött időt is! Élményekben gazdag, direkt a gyereknek tervezett programokkal szerettethetjük meg velük a természetjárást.

Easy hiking

Ezeken a túrákon nem az a cél, hogy vért izzadjunk, és a határainkat feszegessük, hanem az, hogy egy kellemes napot töltsünk el az erdőben, ahol a fák suhogása és a madarak csicsergése, esetleg a hó vakító csillogása kíséri utunkat.

Medium hiking

Ha már nem elég a könnyű sétálgatás az erdőben! Megtapasztalnád, hogy hol is van az a bizonyos határ, ami elválasztja a sétát a határfeszegetéstől? Ezeken a túrákon a felszerelésen kívül magatokkal kell hozni kitartásotokat, erőnléteteket és bizonyos esetekben bátorságotokat is!

Extreme hiking

A fokozott adrenalin, a bátorság és a kitartás ötvözete szükséges! Hosszas séták, sok méteres szintkülönbségek, meredek-kitaposatlan ösvények, szurdokok és kisebb-nagyobb patakok keresztezik utunkat. Az elveszettség érzése garantált!

Dogs hiking

A túrán a kutya-gazdi közötti összhangra lesz szükség. Ugyanolyan nehézségi szintek között lehet választani, mint az előbb felsorolt túráknál (Easy, Medium, Exreme), csak oda kell figyelni mind a gazdi, mind pedig a kutyus erőnlétére, kitartására!

Senior hiking

Nem a rohanó tempón van a hangsúly és nem is a határfeszegetésen, hanem azon, hogy bandukolva, egyes részeknél meg-megállva olvadjunk bele a természetbe. A túra közbeni megállás során sok érdekes dolgokba ütközhetünk, például különféle gyógynövényekbe.

Elveszett utakon

Az Elveszett utakon csapata vadregényes túrákkal várja az érdeklődőket, akik egy merőben más élménnyel gazdagodhatnak a kiépített utakon való erdei sétákhoz képest. Megtanulhattok túlélni az erdőben, de szerveznek túrákat kifejezetten kutyás kirándulóknak, sőt, fogyatékkal élőknek is! Az élmény garantált és személyre szabott, fedezd fel a természetet egy új, eddig nem ismert oldaláról!

Jó szórakozást kívánunk!

3325 Noszvaj Gyöngyvirág utca 30
info@elveszett-utakon.hu
+ 36 30 420 5959

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Természetjáró csomagok 1 főre a Bükkben az Elveszett utakon jóvoltából, gyerekeknek, kezdőknek, extrém túrázóknak, kutyásoknak és idősebbeknek

Fontos

Beváltható: 2020.09.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 420 5959 • Vásárlás után 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére