Térj haza egy csipetnyi Indiával! Sajátítsd el a legfinomabb távol-keleti ételek elkészítését egy különleges indiai főzőkurzus keretében, az EASE Therapy-tól!

Ízbisztró – EASE Therapy
3.9 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 47% 7.010 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Tradíciók, ízek, különleges fűszerek

Az ár tartalmazza

  • Ínyenc indiai főzőkurzus az EASE Therapy-tól

A távol-keleti konyhák, kiváltképp az indiai különleges ízvilággal rendelkezik, méghozzá speciális fűszereiknek és remek hagyományaiknak köszönhetően. Az ételek receptjei családról családra szállnak, így már egészen kis hölgyek is elsajátítják a helyi gasztronómiai csínját-bínját. Az EASE Therapy főzőiskola indiai estjén ebbe a világszerte legtöbbek által kedvelt gasztronómiába nyújt betekintést, ahol elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, és az indiai fűszerek íz harmóniáját.

Ha a varázslatos Indiára gondolunk az elsők között jut eszünkbe kifinomult és ezerízű konyhája, illatos fűszerei vagy az utcán árult, európai ember számára misztikus ételkülönlegességei. A főzőkurzus során a fantasztikus ízharmónia és a tradíciók megőrzése mellett arra is ügyelnek, hogy az ételek az egészség jegyében legyenek összeállítva. Minden főzési eljárás és alapanyag is ezt a célt szolgálja.

Az EASE Therapy főzőklubjának indiai estjén a világszerte legtöbbek által kedvelt indiai gasztronómiába nyújtanak betekintést, ahol elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, és az indiai fűszerek íz harmóniáját. Dahl, sabji, csatni, szamósza, és a többi egzotikus nevű étel, amiről lehet, hogy már hallottál, sőt talán már kóstoltad is, de autentikus elkészítésüket még biztosan nem sajátítottad el sehol!

Ízelítő az EASE Therapy indiai főzőklubjának menüjéből:

  • Dahl: leggyakrabban sárgaborsóból vagy vöröslencséből készül
  • Házi sajttal készült paradicsomos sabji
  • Szamósza: zöldségekkel töltött tészta
  • Spenótos hajdina
  • Csatni: zöldségből-gyümölcsből főzik, ecettel-cukorral tartósítják
  • Kardamonos indiai puding
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy fő részére szóló indiai főzőkurzus az EASE Therapy-tól. Egy igazi indiai menü elkészítése: dahl, szamósza, csatni stb. Kápráztasd el szeretteid mennyei indiai ételekkel a későbbiekben is

Fontos

Beváltható: 2019.12.31.-ig
Az Alkupon vásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 299 6299 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére