Terhelhető DENT fogimplantátum teljes kezelési csomag, dentál higiéniai tanácsadás és ingyen szűrővizsgálat Hollán Dentáltól

Hollán Dentál Fogászat
1 5
4.2 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
166.000 Ft 58% 96.010 Ft
Hollán Dentál Fogászat
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51. Fsz. 2.
06 (1) 202 1436
www.hollanfogaszat.hu/

Vélemények

E. Rita

Maximálisan odafigyeltek rám, s rugalmasak voltak az időpont-módosításnál is, köszönöm.

R. Zita

Nyilván senki sem megy szívesen fogorvoshoz, de a lehetőségekhez képest minden rendben ment.

E. Dániel

Nehéz az időpontegyeztetés, nyilván, mivel jól dolgoznak, így zsúfolt a naptár.

Akció Leírása

Modern és kiváló megoldás a fogpótlásra!

A hiányos fogsor nem csupán esztétikailag zavaró, hiszen akár féloldali rágást, ezáltal pedig komolyabb egészségügyi problémákat is felvethet. A rossz fogak pótlása ugyanakkor mindig kényes kérdésnek tűnhet, azonban a modern orvostudománynak már megvan a megfelelő válasza erre a kérdésre, mi pedig segítünk neked abban, hogy mindez kedvező áron valósulhasson meg!

Válassz egy azonnal terhelhető, igazán stabil megoldást foga(i)d pótlására! A Hollán Dentálnál ugyanis most fantasztikus áron vállalják a legmodernebb implantátum(ok) beültetését! A kuponnal ráadásul egy komplex kezelési csomagot is igénybe vehetsz szűrővizsgálattal és dentál higiéniai tanácsadással megspékelve. Ha pedig további fogpótlásra is szükséged van, azt is szenzációs áron kérheted!

Fontos tudnivalók

  • Amennyiben 48 órán belül nem jelzi időpont változását, abban az esetben nem tudjuk figyelembe venni a kupon beválthatóságát!
  • Kizárólag az implantációra vonatkozik
  • Amennyiben nem alkalmazható, akkor orvosi igazolást kap és visszakapja a pénzt.
  • Csiszolás nélküli pótlás!
  • Ajándék intraorál kamerás vizsgálat 

Legyen szép napod!

1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51. Fsz. 2.
06 (1) 202 1436
Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Modern, rögtön terhelhető DENT fogimplantátum teljes kezelési csomaggal a Hollán Dentáltól. Ingyenes szűrővizsgálattal és dentál higiéniai tanácsadással. Extra kedvezmény a további implantátumok árából is. Ajándék intraorál kamerás vizsgálat. Egy kupon vásárolható és egy ajándékozható

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2019.09.16.-ig
Az előleg az Alkuponnak fizetendő (9.990 Ft), a fennmaradó összeg (60.000 Ft) a helyszínen rendezendő • Az Alkupon megvásárlását követően, előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (1) 202 1436 • Az időpont lemondása vagy módosítása a kezelés előtt legalább 48 órával lehetséges (különben a kupon érvényét veszíti!) • Amennyiben nem alkalmazható, akkor orvosi igazolást kap és visszakapja az összeget • Az ajánlat nem tartalmazza a kerámia koronát vagy a hidat, kizárólag az implantációra vonatkozik (csiszolás nélküli pótlás)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére