Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Teljes körű fogorvosi vizsgálat az egészséges fogakért! Fogkő eltávolítás, fehérítő hatású polírozás, szájvizsgálat, szájüregi rákszűrés, digitális panorámaröntgen, kezelési terv készítés 22.500 Ft helyett 4.990 Ft-ért!

Teljes körű fogorvosi vizsgálat a Pasaréti Fogászati Centrumban
Implantcentrum
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.500 Ft 78% 17.510 Ft
Implantcentrum
1026 Budapest, Pasaréti út 20/b (bejárat a Hargita u. felől)
06 (70) 944 8000
www.implantcentrum.eu/

Akció Leírása

Előzd meg a bajt! Látogass el a Pasaréti Fogászati Centrumba és találd meg végre az ideális fogorvost!

Az Implantcentrum Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt fogászata, mely elsősorban fogbeültetésre specializálódott. A legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat alkalmaznak barátságos, kellemes környezetben, elérhető áron.

Az esztétikai beavatkozások sorában a fogászat a legtöbbek által igénybe vett kezelés. A megfelelő fogorvosi beavatkozással nagymértékben javítható az arc esztétikai megjelenése.

Fogkőeltávolítás és fehérítő hatású polírozás

Első lépés: A fogak felszínén létrejövő lepedék, és a fogkő tehetőek a leginkább felelőssé a fogíny gyulladása és sorvadása, a fogágy-betegségek kialakulása és súlyosbodása szempontjából. A páciensek számára félévenként egyszer javasolt a professzionális ultrahangos fogkő-eltávolítás elvégzése. Ez a kezelés mindkét fogívre kiterjed.

Második lépés: A professzionális szájhigiénés kezelés befejező lépése a fogfelszínek polírozása. Az ultrahangos fogkő-eltávolító eljárás után apró fogkőszemcsék, elszíneződések, fogközökbe lerakódott színanyagok még maradhatnak a fogakon. A polírozó eljárás ezeket távolítja el tökéletesen, továbbá teljesen simává is teszi a fogfelszínt. Használatát követően a száj tökéletes tisztasága érzékelhetővé válik. A kezelésnek egy kellemes masszírozó hatása van az ínyre, illetve visszaállítja fog eredeti fehérségét, mely a kávé, tea, cigi stb... hatására az évek során elszíneződött.

A kezelés befejező lépése: Dentálhigéniai szaktanácsadás.

A fogászat egy kényes téma mindenki számára. A legtöbben nem szeretjük, ha „valaki matat a szánkban”, és ha ez még fájdalommal is jár, igencsak az utált dolgok közé vagyunk kénytelenek sorolni. A rossz hír mindannyiunk számára az, hogy muszáj fogorvoshoz járni. A jó hír, hogy a modern kor tudománya igyekszik csökkenteni technikájával a kellemetlenségeket.

Miért kellene fogászati szűrővizsgálatra menni, ha nincs is problémánk?

A fogászatra rendszeresen megyünk, ha nem fáj, akkor is! A fájdalom már a komoly jelzés, és akkor már nagy a probléma. Ideális esetben  fél éves szűrővizsgálat szükséges, mert a fogorvos észreveszi, amit mi otthon nem is sejtünk, még nem is látunk - a kis tükörrel a fürdőszobában sem. Mi lehet ez? Például egy nagyon kicsi lyuk a fog látható vagy speciális eszközök nélkül láthatatlan felszínén, egy elszíneződés a fog barázdáinak mélyén, melyből könnyen szuvasodás lehet vagy egy rendellenes elváltozás az ínyen, nyelven, vagy a száj belső felszínén.

Ha nem látogatjuk rendszeresen a fogorvosunkat, senki sem fogja észrevenni a lyukas fogunkat, és bizony a lyuk, a szuvasodás egyre csak nő.  Ha pedig sokáig észrevétlen marad, akkor már nem elég a fog tömése, hanem akár gyökérkezelésre is szükség lesz, ami sokkal komolyabb beavatkozást igényel, kellemetlenebb és anyagilag is megterhelőbb. a Pasaréti Fogászati Centrumban a fogon lévő lyukak felismerésére nem csak az egyszerű szájvizsgálat áll rendelkezésre, hanem digitális fog röntgen, valamint panorámaröntgen. A legrejtettebb helyeken pedig lézeres szuvasodás keresővel (KaVo Diagnodent Pen) találják meg a problémákat. Ez egy egyedülálló technológia, amely Magyarországon csak néhány korszerű rendelőben található meg.

A fogászati szűrés fontosabb, mint gondolnánk!

Az orvos, amikor átvizsgálja a szánkat, még ha nem is mondja, de szájüregi rákszűrést is végez. Magyarországon évente mintegy háromezer embernél fedeznek fel szájüregi rákot, aminek következtében csaknem 1700 beteg hal meg. A megelőzéshez elengedhetetlenül szükséges a fél évenkénti szűrővizsgálat.

Implantcentrum
1026 Budapest, Pasaréti út 20/b (bejárat a Hargita u. felől)
06 (70) 944 8000
H-P: 10:00-20:00 Bejelentkezés szükséges

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

  .
 • szájvizsgálat
 • .
 • szájüregi rákszűrés
 • .
 • digitális panorámaröntgen
 • .
 • kezelési terv készítés
 • .
 • fogkő eltávolítás
 • .
 • fogak fehérítő hatású polírozása
 • .

Fontos

 • A kupon beváltható: 2012.09.26. – 2012.11.09.
 • Bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailen keresztül.
 • Aki e-mailen jelentkezik be, az kérhet visszahívást, ha megadja a telefonszámát.
 • Mind a telefonos, mind az emailes bejelentkezésnél meg kell adni a kupon kódját!
 • 1 fő 1 kupont vehet
 • A panorámaröntgen pendrive-on elvihető v. lehet kérni email címre való kiküldését.
 • A rendelés Makovecz Imre által igényesen tervezett és kivitelezett épületben történik.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére