Teljes körű Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás anyag- és ételintolerancia állapotfelmérés a debreceni Szent Anna Kozmetikában

ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.725 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
32.000 Ft 53% 17.100 Ft
ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com
-

Akció Leírása

Járj utána tüneteidnek Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás állapotfelméréssel!

Az ár tartalmazza

  • Teljes körű Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás anyag- és ételintolerancia állapotfelmérés a debreceni Szent Anna Kozmetikában - Az Alkuponnak fizetendő 3.725 Ft, a fennmaradó 11.175 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!

Ha szervezeted nem képes feldolgozni bizonyos anyagokat vagy élelmiszerek egyes összetevőit, az kellemetlen panaszokat, rosszabb esetben súlyos egészségi problémákat okozhat. Egy egyszerű elektroakupunktúrás állapotfelméréssel azonban közelebb kerülhetsz az igazsághoz, megtudhatod, mely anyagokat vagy élelmiszereket kell kerülnöd ahhoz, hogy jobban legyél és egészséged se szenvedjen csorbát!

Próbáld ki Te is a Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás állapotfelmérést, kerüld a problémás anyagokat, s máris tettél egy nagyon fonbtos lépést egészséged megőrzése érdekében!

Legyen szép napod!

Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes körű Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás anyag- és ételintolerancia állapotfelmérés a debreceni Szent Anna Kozmetikában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.07.12.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 555 3934 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére